Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Merinovilla putkihuivi



Tuubihuivi, 100% merinovilla

Putkihuivi on ihanteellinen kapine varsinkin talvisaikaan. Sillä teet villapuserosta hetkessä korkeakauluksisen, tukit takin turhan väljän kaula-aukon, tekaiset pipon, hupun tai kasvosuojan. Merinovillaisena huivi on myös erityisen mukava, villa on pehmeää, hengittävää ja ei säiky kosteutta ulkoillessa. 

Löysimme mielestämme juuri sopivan kokoista neuletta tekevän valmistajan ja mikä parasta Suomesta. Nyt meiltä saat merinoputkihuivia, joka liukuu kivasti pään läpi kaulalle ja on mukava piponakin.  

Pituus n. 40 cm

Tehty Suomessa.

Materiaali: 100% merinovilla, mulesing free.

Hinta:24.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Musta31 kpl
Oliivi16 kpl

Suosittelemme myös

Viking Lava Merino-PrimaLoft aluskerrasto, miesten

vikinglava_merinoasu_miesten1.jpg&width=280&height=500
Huippulaadukkaista materiaaleista valmistettu aluskerrasto talviseen ulkoiluun ja urheiluun. Suunniteltu pitämään käyttäjänsä kuivana ja lämpimänä kylmissä oloissa.
Anatomisesti istuva alusasu yhdistää korkealaatuisen PrimaLoft eristekuidun ja hienon merinovillan luoden erinomaisesti eristävän, hengittävän..
Hinta: 99.00 €129.90 €

Keskipaksu Kipparin kiristämätön villasukka, eri värejä

kipparin_kiristamaton4.JPG&width=280&height=500
Kiristämätön villasukka on lämmin ja hellä jalalle. Pehmeästä villasta valmistettu sukka sopii erinomaisesti päivittäiseen käytöön sekä unisukaksi kylmistä jaloista kärsiville. Hygieninen villa pitää jalat kuivana ja lämpimänä koko päivän ja kiristämätön varsi sopii myös herkille jaloille. 
Laadukkaat..
Hinta: 15.75 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »