Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA karvalakki, harmaa, ylijäämä



Klassikko Suomen armeijan varustuksesta. Harmaa karvalakki on tyylikäs ja lämmin asuste myös siviilissä.

Huom! Kokovaihtoehdot lakkiin merkattuna kokona (pään ympärys senteissä). Kannattaa valita ainakin kokoa isompi kuin oman pään mitta sillä lakit ovat käytettyjä ja usein aavistuksen kutistuneita. Jos lakin koko pitää paikkansa, sentin suuri ei karvalakissa haittaa ollenkaan.

"II-laatu" merkityt vaihtoehdot ovat kuluneempaa ylijäämää. Karvasta saattaa puuttua pala, kangas voi olla normaalia kuluneempaa tai muuta vastaavaa käytön aiheuttamaa kulumaa esiintyy normaalia enemmän. Aivan käyttökelpoisia lakkeja, mutta tiedosta että nämä ovat normaalia kulahtaneempia.

Käytettyä Suomen armeijan ylijäämää.

Hinta:15.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
551 kpl
562 kpl
572 kpl

Suosittelemme myös

Anar Hirvas naisten metsästyshousu, oranssi camo

Anar_Hirvas_W_housut_naismallin_paalla_edesta_1200x.jpg&width=280&height=500
Anar Hirvas –hirvijahtihousujen ominaisuuksia ja rakenteita suunniteltaessa ovat lähtökohtana olleet syksyn jahtikauden alati muuttuvat sääolosuhteet, metsästäjien tarpeet ja toiveet, hirvijahtivaatteita koskevat asetukset, sekä tyylikkyys. Lopputuloksena on syntynyt täysin tuulen- ja vedenpitävät..
Hinta: 99.00 €149.00 €

Anar Muorra miesten vaellushousut, musta

anar_muorrahousu_musta2.jpg&width=280&height=500
Monikäyttöiset vaellushousut kulutusta kestävästä vahamateriaalista. Housut sopivat yhtä hyvin niin liikkuvaan vaellukseen kuin muihin luontoaktiviteetteihin. Joustavat lisäkappaleet ja viimeistelty istuvuus antavat mahtavan liikkuvuuden. Reilunkokoiset vetoketjulliset tuuletusaukot sivuissa lisäävät..
Hinta: 139.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »