Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

> Maastotakit

Uudet ja ylijäämä maastotakit.

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 25 kpl
anar_miella_camopuku.jpg&width=280&height=500

Anar Miella AHS anorakki, Camo

Anar Miella -anorakin pintamateriaali on samaa erittäin tiheäkudoksista ja kulutusta kestävää ripstop-materiaalia kuin anorakkipuvunkin. Paketista puuttuvat housut (monet haluavat käyttää omia maastohousujaan) ja hinta on luonnollisesti tipahtanut reilusti.
Digicamo -version väri ja kuosit on suunniteltu..
Hinta: 49.00 €
Vaihtoehdot
brit_smock_temperate_desdp1.JPG&width=280&height=500

Britti Combat Smock Temperate, Desert DP, ylijäämää

Brittien lauhkean ilmanalan kenttätakki vaaleassa Desert DP värissä. Takissa runsaasti taskutilaa ja erittäin kestävät materiaalit. Tiivis kangas on helppohoitoista, hengittävää ja riittävän tiheää pysäyttämään tuulen. Takki voidaan käsitellä tekstiilivahalla tai -kyllästeellä vettähylkiväksi.

Tilavat..
Hinta: 39.90 €
Vaihtoehdot
brit_desdp_kalvotakki1.jpg&width=280&height=500

Britti kalvotakki, DPM desert, käyttämätön ylijäämä

Kevyt sadetakki hengittävällä kalvolla. Väljän leikkauksen ansiosta takki on helppo pukea ja se mahdollistaa kerrospukeutumisen sään mukaan. Kevyt ja helppo pakata esim. reppuun mukaan. Suojaa sateelta ja tuulelta.

Helmassa kiristysnauha
Hihansuissa tarrakiristys
Huppu voidaan piilottaa takin kaulukseen..
Hinta: 49.90 €
Vaihtoehdot
brit_smock_desdp1.jpg&width=280&height=500

Britti Windproof Smock, Desert DP, ylijäämää

Brittiläinen maastotakki "Smock" aavikko DP kuosilla. Hengittävästä ja tuulenpitävästä kankaasta valmistettu takki on kerännyt kiitosta eräily piireissä. Takista löytyy runsaasti taskutilaa, suojaava ja tilava huppu sekä hyvät säädöt kerrospukeutumiseen.
Hengittävä kangas päästää ylimääräisen kosteuden..
Hinta: 39.90 €
Vaihtoehdot
bw_kesatakki.jpg&width=280&height=500

BW maastotakki, Saksa, ylijäämä II-laatu

BW-maastotakki, Saksa
Saksan armeijan huippumukava kesätakki, flectarn-maastokuviolla. Valmistettu kevyestä puuvillaseos kankaasta joka on riittävän tiivis pitämään hyttyset loitolla, mutta hengittää erittäin hyvin kuumassakin säässä.
Taskuja kaksi rinnassa ja yksi hihassa.
Kangas kestävä ja hengittävä..
Hinta: 15.00 €
Vaihtoehdot
haghus_hossa_kevytpuku1.jpg&width=280&height=500

Haghus Hossa kevytpuku

Haghus Hossa kevytpuku on oiva valinta ulkonaliikkujalle niin lämpimällä kuin viileämmälläkin kelillä. Puku on erittäin kevyt mutta pitää viiman ja hyönteiset hyvin loitolla. Puvun takissa on hihoissa kiristeet ja vyötäröllä on myös nyörikiristys. Housuissa on hyvin istuva stretch kiriste nyörin kanssa..
Hinta: 59.90 €
Vaihtoehdot
m05takki_syvatty800.jpg&width=280&height=500

Maastoasun M05 RES takki

SA M05 maastopuvun takki
SA M05 maastotakki on armeijan tekniset vaatimukset täyttävän maastopuvun yläosa. Erittäin onnistuneella M05 maastokuviolla varustettu takki sopii maanpuolustustoiminnan lisäksi erittäin hyvin retki- ja erätakiksi. Suomen luontoon suunnitellun maastokuvion, tilavien taskujen..
Hinta: 119.50 €
Vaihtoehdot
Anar_Hirvas_oranssi_puku_miehella_edesta_radio_1200x.jpg&width=280&height=500

Anar Hirvas miesten oranssi camo metsästystakki

Anar Hirvas –hirvijahtitakin ominaisuuksia ja rakenteita suunniteltaessa ovat lähtökohtana olleet syksyn jahtikauden alati muuttuvat sääolosuhteet, metsästäjien tarpeet ja toiveet, hirvijahtivaatteita koskevat asetukset, sekä tyylikkyys. Lopputuloksena on syntynyt täysin tuulen- ja vedenpitävä..
Hinta: 149.00 €189.00 €
Vaihtoehdot
Anar_Hirvas_W_naisten_puku_edesta_mallin_paalla_1200x.jpg&width=280&height=500

Anar Hirvas naisten oranssi camo metsästystakki

Anar Hirvas -hirvijahtitakin ominaisuuksia ja rakenteita suunniteltaessa ovat lähtökohtana olleet syksyn jahtikauden alati muuttuvat sääolosuhteet, metsästäjien tarpeet ja toiveet, hirvijahtivaatteita koskevat asetukset, sekä tyylikkyys. Lopputuloksena on syntynyt täysin tuulen- ja vedenpitävä takki..
Hinta: 149.00 €189.00 €
Vaihtoehdot
anar_miella_camopuku.jpg&width=280&height=500

Anar Miella AHS anorakkipuku, Camo

Anar Miella -anorakkipuvun pintamateriaali on erittäin tiheäkudoksista ja kulutusta kestävää ripstop-materiaalia. Digicamo -version väri ja kuosit on suunniteltu maastouttamaan metsästäjä eläimen näkökyvyltä. Puku sopii niin luontokuvaajalle, lintubongarille kuin metsästäjällekin.
Hyvin hengittävä sekä..
Hinta: 79.00 €
Vaihtoehdot
sa_m62takki_vanha1.JPG&width=280&height=500

SA M62 maastotakki (vm. 62-79), ylijäämä

SA M62 (vm. 62-79) maastopuvun takki
Legendaarisen M62 maastopuvun takki alkuperäisin 60-luvun kankain ja mitoituksin. 
Nämä on tehty paksummasta puuvillakankaasta kuin uudemmat ja kuosikaan ei muutu vuosittain. Nähtävästi yksi ja sama valmistaja pääsi tekemään alkupään puvut. Värisävyt vaihtelevat..
Hinta: 15.00 €
Vaihtoehdot
sa_m62_takki.jpg&width=280&height=500

SA M62 maastotakki, ylijäämä

SA M62 maastopuvun takki
Legendaarinen M62 maastopuku kuului pitkään puolustusvoimien varustukseen. Puku on erittäin simppeli, mutta toimiva vaihtoehto kovempaankin käyttöön. Väljän leikkauksen ansiosta alle mahtuu pukemaan reilumminkin tavaraa ja kääntämällä puvun sitä voidaan käyttää myös lumipukuna..
Hinta: 15.00 €
Vaihtoehdot
brit_smock_dpm1.jpg&width=280&height=500

Britti Windproof Smock, DPM, ylijäämää

Brittiläinen maastotakki "Smock" DPM -kuviolla. Kevyestä ja tuulenpitävästä kankaasta valmistettu takki on kerännyt kiitosta eräily ja metästys piireissä. Takista löytyy runsaasti taskutilaa, suojaava ja tilava huppu sekä hyvät säädöt kerrospukeutumiseen.
Hengittävä kangas päästää ylimääräisen kosteuden..
Hinta: 39.90 €
Vaihtoehdot
britsmock_mtp_kaytetty.jpg&width=280&height=500

Britti Windproof Smock, MTP, ylijäämää

Brittiläinen tuulenpitävä maastotakki on monipuolinen ja käytännöllinen takki lähes kaikkeen eräilyyn. Väljästi mitoitetun takin alle mahtuu lisäämään kerroksia viileässä säässä ja ilmava leikkaus mahdollistaa hyvän hengittävyyden kesällä.
Kangas on valittu riittävän tiiviiksi pysäyttämään tuulen, mutta..
Hinta: 49.90 €
Vaihtoehdot
brit_kevytkenttatakki_desert.JPG&width=280&height=500

Brittiläinen kevyt kenttätakki/-paita, Desert DP, ylijäämä

Tropical Combat Jacket, eli Britannian armeijan kevyt kenttätakki DPM aavikkovärityksellä. Valmistettu kevyestä ja hengittävästä 70% puuvilla/30% polyester kankaasta. Kaksi napillista rintataskua ja pystysuunnassa nappikiinnitys. Ilmava leikkaus ja kevyt kangas sopivat kuumaankin säähän.
Hinta-laatusuhde..
Hinta: 10.00 €
Vaihtoehdot
britti_kenttatakki_kevyt_dpm.JPG&width=280&height=500

Brittiläinen kevyt kenttätakki, DP Woodland, ylijäämä

Lightweight Combat Jacket, eli Britannian armeijan kevyt kenttätakki. Valmistettu kevyestä ja hengittävästä puuvilla/polyesteri kankaasta. Kaksi napillista rintataskua ja pystysuunnassa takin sulku napeilla ja vetoketjulla. 
Koot on ilmoitettu henkilön pituus/rinnanympärys. 
Käytettyä armeijan ylijäämää..
Hinta: 15.00 €
Vaihtoehdot
bw_kesatakki.jpg&width=280&height=500

BW maastotakki, Saksa, ylijäämä

BW-maastotakki, Saksa
Saksan armeijan huippumukava kesätakki, flectarn-maastokuviolla. Valmistettu kevyestä puuvillaseos kankaasta joka on riittävän tiivis pitämään hyttyset loitolla, mutta hengittää erittäin hyvin kuumassakin säässä.
Taskuja kaksi rinnassa ja yksi hihassa.
Kangas kestävä ja hengittävä..
Hinta: 17.95 €
Vaihtoehdot
bw_parka1.JPG&width=280&height=500

BW Parka, Saksa, ylijäämää

BW-maastotakki hupulla, Saksa
Saksan armeijan enemmän tai vähemmän käytetty hupullinen maastotakki flecktarn-maastokuviolla (kuvio toimii erinomaisesti suomalaisessa maastossa). Takissa kiristys keskellä ja alareunassa joiden avulla takki istuu hyvin päälle, sekä näyttää hyvältä. Korkea kaulus ja riittävän..
Hinta: 39.90 €
Vaihtoehdot
bw_parka_kayttamaton.jpg&width=280&height=500

BW Parka, Saksa, käyttämätön ylijäämä

BW-maastotakki hupulla, Saksa
Saksan armeijan käyttämätön hupullinen maastotakki flecktarn-maastokuviolla. Pitkähelmainen takki suojaa erinomaisesti tuulisella säällä, kaulus on riittävän korkea ja hupun saa kiristettyä pään suojaksi. Tiheä kangas on tuulenpitävyyden lisäksi myös erittäin kulutuskestävä..
Hinta: 49.90 €
Vaihtoehdot
sveitsi_m83kenttatakki_1.jpg&width=280&height=500

Sveitsi M83 kenttätakki, ylijäämä

Sveitsiläinen M83 kevyt maastotakki
Alppimaan kevyt kenttäpusero vuorten rinteiden kukkaniityt mieleen tuovalla Alpentarn- maastokuviolla. Naamiointi toimii erinomaisesti ainakin ruskan aikaan. Voipi olla ihan hyvä myös kallioilla ja niityillä. Erikoisen kuvion ansiosta takki on ihan kivan näköinen..
Hinta: 19.90 €
Vaihtoehdot
12