Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

> Yksiväriset takit

Yksiväriset takit, uutta ja ylijäämää.

Tuotteita yhteensä 9 kpl
mfh_softshell_takki.jpg&width=140&height=250

Softshell takki, oliivi

Softshell on joustava vaihtoehto perinteisille märän kelin kuoritakeille. Takissa tilavat etutaskut, suuri takatasku, kaksi hihataskua molemmissa hihoissa sekä avattavat tuuletusaukot kainaloissa. Hupun saa rullattua piiloon kauluksen sisään ja hihojen suissa tarranauha kiristys. 
Teflon-pinnoituksen..
Hinta: 97.50 €
Vaihtoehdot
mfh_eratakki1.jpg&width=140&height=250

Erätakki kalvolla, vihreä

Perinteisen tyylikäs erätakki moderneilla ominaisuuksilla. Kahisematon pintakangas ja vedenpitävä kalvo takaavat viihtyisät oltavat lähes keliin kuin keliin. Taskuja löytyy etupuolelta neljä kappaletta neppareilla ja takaa yksi suuri vetoketjutasku. Takatasku on suojattu täysin vedenpitäväksi ja sen..
Hinta: 99.50 €
Vaihtoehdot
belgia_m64_parka.JPG&width=140&height=250

Belgialainen M64 Parka

Belgian armeijan parkatakki. Suojaava takki joka on tehty aidosti kovaan käyttöön. Kestävä puuvillakangas, monipuoliset taskut ja hyvä huppu. Takin hartiat on suojattu kankaiden väliin sijoitetulla vedenpitävällä kalvolla. Erikoisena ominaisuutena, takki suljetaan vetoketjun sijaan pitkällä tarranauhalla..
Hinta: 19.90 €
Vaihtoehdot
ruosti_m59_kenttatakki.JPG&width=140&height=250

Ruotsalainen M59 kenttätakki

Sotilaallisen tyylikäs takki länsinaapurilta. Takkiin on valikoitu särmästi istuva leikkaus ja jämäkät meteriaalit, sekä boonuksena Tre kronor symboleilla koristetut napit. Taskut löytyvät sivuilta, takaa ja sisäpuolelta pari povitaskua.
Kokoina on ilmoitettu takkiin merkitty, sekä vastaava kirjainkoko..
Hinta: 5.00 €
Vaihtoehdot
unkari_m65_takki.JPG&width=140&height=250

Unkarilainen M65 takki

Unkarin armeijan takki mallia M65. Yksivärinen takki jossa kaksi vetoketjullista taskua, napakka kuminauhallinen vyötärö ja napeilla säädettävät hihansuut. Jämäkkää ylijäämäkamaa.
Hinta: 15.00 €
Vaihtoehdot
tsekki_m85_parka.jpg&width=140&height=250

Tsekki M85 parka, irtovuorella

Tsekkiläinen M85 parkatakki jossa iroitettava vuori, kaulus ja huppu. Vuorella ja kauluksella varustettuna takki on varsin tuhti ja lämmin paketti kovemmillekkin pakkasille. Kelien lämmitessä ne voi keventää pois ja takkia voi käyttää vuorettomana päällystakkina. Kaikkien irto-osien kiinnitykset on tehty..
Hinta: 29.90 €
Vaihtoehdot
kanada_spolletakki.JPG&width=140&height=250

Kanadalainen sotilaspoliisin takki

Kanadan sotilaspoliisien entiseen univormuun kuuluva takki. Takki on siistin näköinen asuste pitää myös siviilissä. Kevyt ja laadukas kangas, hyvä vetoketju ja asiallinen väri.
Käytettyjä, mutta hyväkuntoisia. 
Hinta: 15.00 €
Vaihtoehdot
italia_parka.JPG&width=140&height=250

Italialainen parka

Italialaisen tyylikäs parkatakki saapasmaan ylijäämästä. Harmahtavan vihreän sävyinen takki on ihan oikeasti hyvän näköinen pukine myös siviilikäyttöön, eikä ominaisuudetkaan ole huonot. 
Kaksi etutaskua joissa tarranauhat ja vetoketjut, sekä sisällä kaksi vetoketjullista povitaskua. Kiristysnarut löytyy..
Hinta: 15.00 €
Vaihtoehdot
unkari_kenttatakki.JPG&width=140&height=250

Unkarilainen kenttätakki, käyttämätön

Unkarilaisten kenttätakki on tosi siistin näköinen vaate pidettäväksi myös kenttäolojen ulkopuolella. Sopivasti pituutta suojaamaan säältä, mutta istuu päälle nätisti. Keskellä kiristys. Yksivärisenä tämä ei kiinnitä huomiota urbaanissakaan ympäristössä. 
Takista löytyy kaksi rintataskua ja kaksi tilavaa..
Hinta: 10.00 €
Vaihtoehdot