Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Merinovilla putkihuivi



Tuubihuivi, 100% merinovilla

Putkihuivi on ihanteellinen kapine varsinkin talvisaikaan. Sillä teet villapuserosta hetkessä korkeakauluksisen, tukit takin turhan väljän kaula-aukon, tekaiset pipon, hupun tai kasvosuojan. Merinovillaisena huivi on myös erityisen mukava, villa on pehmeää, hengittävää ja ei säiky kosteutta ulkoillessa. 

Löysimme mielestämme juuri sopivan kokoista neuletta tekevän valmistajan ja mikä parasta Suomesta. Nyt meiltä saat merinoputkihuivia, joka liukuu kivasti pään läpi kaulalle ja on mukava piponakin.  

Pituus n. 40 cm

Tehty Suomessa.

Materiaali: 100% merinovilla, mulesing free.

Hinta:24.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Musta31 kpl
Oliivi16 kpl

Suosittelemme myös

Nahkasormikkaat aidolla lammasvuorilla, naisten

mutka_naistennahkasorm_lammasvuo1.jpg&width=280&height=500
Naisten nahkasormikkaat aidolla lammasvuorilla. 
Käsineen nahkainen kuori suojaa lunta,tuulta ja kosteutta vastaan kylmässä säässä. Tämä malli ei ole jäykkä työkäsine vaan valmisettu pehmeämmästä ja notkeammasta nahasta. Kovaan kulutukseen tätä ei suositella.
Sisäpinnan turkisvuori aitoa lammasta...
Hinta: 34.95 €

SA M83 villapaita tummansininen

sa_m83villis_merivoimat1.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan käytössä oleva mukava ja kestävä villapaita. Tämä on nykyinen malli, jossa olkapäillä ja kyynärpäissä kangasvahvisteet. Malli otettiin briteiltä, kun hyvän olivat kerran kehittäneet ja sieltä niitä puolustusvoimillekin on toisinaan tullut. Meille nämä tehdään Suomessa samasta villalangasta..
Hinta: 79.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »