Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW molskishortsit, harmaan oliivi



BW molskihousujen mallilla tehtyjä bermuda shortseja. Valmistettu siis molski kankaasta joka on tiheää ja kestävää puuvillakangasta. Simppelit ja asiallisen näköiset shortsit. Leveisiin 50mm vyölenkkeihin mahtuu isompikin vyö. Taskuja löytyy normaalit sivutaskut, reisitaskut ja yksi takatasku. Housuihin on tehty valmiiksi hienoinen "kivipesu" joten valmiit käyttöön. Sisäpuolella napit henkseleille.

Materiaalit: 100% puuvilla

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XXXXL1 kpl

Suosittelemme myös

Reisitaskuhousut BDU Rip Stop musta

reisitasku_bdu_musta_ripstop.jpg&width=280&height=500
USA:n Armeijan BDU-mallilla valmistetut reisitaskuhousut. Materiaali kevyttä puuvillakangasta jossa RIP-STOP vahvistus. Edessä 2 taskua, 2 takataskua ja 2 tilavaa reisitaskua. Nilkoissa kiristysnyörit, vyötärössä säädettävät kiristimet, vahvistus polvissa ja takamuksessa. Tilava leikkaus mahdollistaa..
Hinta: 49.00 €

Anar Ailla II naisten retkeilyhousut, punainen

anar_ailla_punainen1.jpg&width=280&height=500
Hyvin istuvat retkeilyhousut ulkoilmaihmiselle. Polvien ja takapuolen kulutusvahvikkeet parantavat housujen kestävyyttä ja antavat ulkonäköön lisäilmettä. Housut on valmistettu paksuhkosta teknisestä ja joustavasta kankaasta, joka pitää tuulta kohtuullisesti eikä päästä kosteutta heti läpi. Paksun kankaan..
Hinta: 89.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »