Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Reisitaskuhousut BDU Rip Stop musta

USA:n Armeijan BDU-mallilla valmistetut reisitaskuhousut. Materiaali kevyttä puuvillakangasta jossa RIP-STOP vahvistus. Edessä 2 taskua, 2 takataskua ja 2 tilavaa reisitaskua. Nilkoissa kiristysnyörit, vyötärössä säädettävät kiristimet, vahvistus polvissa ja takamuksessa. Tilava leikkaus mahdollistaa hyvän hengittävyyden ja laajat liikeradat.

Tässä BDU mallissa käytetty RIP-STOP vahvistettua kangasta, jolloin kankaaseen on kudottu vahvistusristikko, joka ehkäisee kankaan repeytyessä repeämän leviämistä.

Materiaali: 100% puuvillaa

HUOM! Näissä on hyvin reilu mitoitus s.e. kannattaa valita yhtä numeroa pienempi kuin mitä yleensä käytät. Tässä vielä vyötärömitat selvennykseksi:

XS 69cm
S 79cm
M 89cm
L 99cm
XL 109cm
2XL 119cm
3XL 129cm

Sivuilla näissä on kiristimet, joilla vyötäröä voidaan kiristää yhteensä n. 8cm.
Muiden mittojen osalta kannattaa katsoa oheista kokotaulukkoa.

Hinta alk.49.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
S49.00 €1 kpl
M49.00 €1 kpl

Suosittelemme myös

US ACU Bermuda shortsit, oliivi

miltec_acushortsit_oliv1.jpg&width=280&height=500
Kevyet ja ilmavat shortsit tilavilla reisitaskuilla. Valmistettu kevyestä ja kestävästä Ripstop kankaasta, joten nämä on mukavat yllä kuumilla keleillä. Molemmilta puolilta löytyy sivutaskut, reisitaskut ja takana kaksi läpällistä sivutaskua. Reisitaskujen läpät suljetaan tarranauhalla ja taskun suuta..
Hinta: 29.95 €

Ranskalainen F2 reisitaskuhousu, CCE, ylijäämä

ranska_f2housu_cce.jpg&width=280&height=500
Lujat Ranskan armeijan reisitaskuhousut CCE maastokuviolla. Housuissa on hieman normaalia lyhyemmät lahkeet, eli mitoitus on varsikengälle hyvä. Lahkeiden sopivan väljän leikkauksen ansiosta näillä on hyvä liikkua ja luja kangas sopii hyvin eräilyyn ja muuhun könyämistä sisältävään aktiviteettiin. Reisitaskuissa..
Hinta: 20.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »