Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti lierilakki irroitettavalla niskasuojalla, oliivi

Brittien hellelakin mallilla valmistettu lierilakki irroitettavalla niskasuojalla. Todella hyvä hattu kuumille ja aurinkoisille keleille, suojaa kasvot, pään ja niskan palamiselta. Valmistettu kevyestä Ripstop kankaasta. Lakin ympäri kulkee lenkitys joihin saa kiinnitettyä milloin mitäkin tilanne vaatii.

Ylälaidassa verkoilla suojatut tuuletusaukot ja leuan ali kiristettävä nyöri pitää hatun päässä myös tuulisella säällä. Niskasuoja irtoaa ja kiinnittyy vaivattomasti tarranauhalla.

Materiaalit: 65% polyesteri, 35% puuvilla

Hinta:17.75 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
L (59)2 kpl
XL (61)1 kpl
XXL (63)3 kpl

Suosittelemme myös

Britti kuorirukkanen, DPM, käyttämätön

brit_ecw_rukkanen.JPG&width=280&height=500
Brittien erittäin kylmän sään hansikasjärjestelmään kuuluva rukkanen on valmistettu kevyestä ripstop kankaasta ja kämmenpuoli on vahvistettu nahalla. Sisäpuolella kalvo ja pehmeä kangasvuori. Toppaamaton rukkanen toimii erinomaisena kuorirukkasena ja alle mahtuu laittamaan lämpötilan mukaan aluskäsinettä..
Hinta: 12.95 €

Britti lierilakki irroitettavalla niskasuojalla, coyote

brit_lierilakki_coyote1.JPG&width=280&height=500
Brittien hellelakin mallilla valmistettu lierilakki irroitettavalla niskasuojalla. Todella hyvä hattu kuumille ja aurinkoisille keleille, suojaa kasvot, pään ja niskan palamiselta. Valmistettu kevyestä Ripstop kankaasta. Lakin ympäri kulkee lenkitys joihin saa kiinnitettyä milloin mitäkin tilanne vaatii..
Hinta: 17.75 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »