Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti kuorirukkanen, DPM, käyttämätön

Brittien erittäin kylmän sään hansikasjärjestelmään kuuluva rukkanen on valmistettu kevyestä ripstop kankaasta ja kämmenpuoli on vahvistettu nahalla. Sisäpuolella kalvo ja pehmeä kangasvuori. Toppaamaton rukkanen toimii erinomaisena kuorirukkasena ja alle mahtuu laittamaan lämpötilan mukaan aluskäsinettä. Erittäin kevyt ottaa mukaan reissuun.

Kevyt käsine on alkuperäisessä järjestelmässä välikerros jonka päälle tule vielä yksi goretex tumppu, mutta normaalikäytössä tämä riittää aluslapasen kanssa varsin hyvin. Kaikista arktisimmat retkeilijät kuitenkin voivat käyttää vielä extra kerrosta. Vuorikankaan ansiosta mukava kädessä myös yksin.

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Jos sekaan on eksynyt käytettyjä, nämä merkitään vaihtoehtoihin (käytetty) merkinnällä.

Hinta alk.10.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
S12.95 €1 kpl
M12.95 €2 kpl
M (käytetty)10.00 €1 kpl

Suosittelemme myös

SA nahkasormikas

sa_nahkasormikkaat1.jpg&width=280&height=500
Suomen armeijan viralliset nahkasormikkaat/lomasormikkaat. Siistit mustat kokonahkaiset käsineet pehmeällä neulevuorilla. Vahva hanska on tarkoitettu pidettäväksi lomapuvun kanssa, mutta nahkahanskan hyvistä ominaisuuksista johtuen käsine luiskahtaa usein varusmiesten taistelukäsineeksi harjoituksissa..
Hinta: 34.95 €

Ranskalainen nahkasormikas, musta, käyttämätön ylijäämä

ransk_nahkasormikas_mu1.JPG&width=280&height=500
Mustat vuorittomat nahkahanskat Ranskasta. Ohut ja sitkeä hanska sopii hyvin kesäiseen eräilyyn ja työhommaan. Käyttämätöntä kamaa joten varsin siistin näköinen käsine myös päivittäiseen käyttöön. 
Kokonahkainen käsine kannattaa huoltaa nahkavahalla sillä hyvin hoidettu nahkahanska muotoutuu käytössä..
Hinta: 12.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »