Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kelkkasormikkaat kalvolla

Lämmin toppasormikas moottorikelkkailuun ja kylmään säähän.

Pitkävartinen käsine suojaa käden ja estää lumen ja viiman päätymisen takin hihoista sisään. Ranteessa ja hanskan suulla kiristykset. Kärki- ja kämmenosassa pitävä kumipinnoite ja rystysen päälle ommeltu poimu helpottamaan käden sulkemista nyrkkiin. 

Sormikkaan kolmikerroksinen rakenne suojaa kädet kylmässä, lumisessa ja tuulisessa säässä. Ulkopinnan kangas toimii ensimmäisenä kerroksena lunta, tuulta ja kosteutta vastaan sekä suojaa kädet osumia vastaan.

Välikerroksessa vedenpitävä kalvo joka estää käsien kastumisen ja pysäyttää kovemmankin tuulen. Hengittävä kalvo mahdollistaa kädestä syntyvän höyryn ulospääsyn.

Sisäpinnan eristävä kerros säilyttää käden lämmön ja sormet pysyvät lämpimänä kylmässä säässä. Vuorin ranneosa on pehmeää ja sileäpintaista, kämmen- ja sormiosa tehokkaasti eristävää teddyä.  

Materiaalit
Kuori: 85% polyesteri, 15% nylon
Vuori: 50% polyamidi, 50% polyesteri

Hinta:24.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
L3 kpl
XL1 kpl
XXL1 kpl

Suosittelemme myös

Ranskalainen nahkasormikas, musta, käyttämätön ylijäämä

ransk_nahkasormikas_mu1.JPG&width=280&height=500
Mustat vuorittomat nahkahanskat Ranskasta. Ohut ja sitkeä hanska sopii hyvin kesäiseen eräilyyn ja työhommaan. Käyttämätöntä kamaa joten varsin siistin näköinen käsine myös päivittäiseen käyttöön. 
Kokonahkainen käsine kannattaa huoltaa nahkavahalla sillä hyvin hoidettu nahkahanska muotoutuu käytössä..
Hinta: 12.50 €

Britti kuorirukkanen, DPM, käyttämätön

brit_ecw_rukkanen.JPG&width=280&height=500
Brittien erittäin kylmän sään hansikasjärjestelmään kuuluva rukkanen on valmistettu kevyestä ripstop kankaasta ja kämmenpuoli on vahvistettu nahalla. Sisäpuolella kalvo ja pehmeä kangasvuori. Toppaamaton rukkanen toimii erinomaisena kuorirukkasena ja alle mahtuu laittamaan lämpötilan mukaan aluskäsinettä..
Hinta: 12.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »