Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap Rievssat nahkarukkanen irtovuorilla



Kovaan menoon soveltuva nahkarukkanen irroitettavalla teddyvuorilla.

Kestävästä nahasta valmistettu rukkanen sopii monipuolisesti talviharrastuksiin laskettelusta kalastukseen ja kelkkailuun. Pitkä varsi suojaa kättä ja estää lumen sekä viiman pääsyn käsineen sisään. Ranteen kiristysremmin avulla hanska pysyy kädessä tukevasti.

Irroitettava teddyvuori eristää käden kylmää vastaan tehokkaasti. Muotoon ommeltu vuori istuu käsineen sisällä tukevasti, mutta se on helppo irroittaa kuivatusta varten. Irtovuorillinen hanska saadaan kuivumaan huomattavasti kiinteällä eristeellä vuoritettua nopeammin. Ulko- ja sisärukkasessa ripustuslenkit.

Irtovuori mahdollistaa myös rukkasen käytön esim. sormikkaiden päällä, irroita vain sisävuori ja sujauta nahkakuori kevyemmän käsineen päälle. Tämä on toimiva ratkaisu esim. metsästykseen, alla ampumakäsine ja päällä suojarukkanen lunta ja viimaa vastaan.

M koossa hieman lyhyempi mitoitus. L-XXL reilulla mitoituksella, nämä koot menevät yleensä myös merkittyä isompaan käteen.

Materiaalit: kuori 100% nauhdannahka, vuori 100% polyesteri

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M (8-9)4 kpl
L (10)2 kpl
XL (11)3 kpl

Suosittelemme myös

Hollantilaisten toppahanska, ylijäämä

Hollantilainen_pakkasrukkanen_camo_800x800.jpg&width=280&height=500
Hollantilaisten laadukas topparukkanen talven rientoihin: laadukasta kangasta nahkakämmenellä sisällä keinoturkista juuri sopivasti. Erinomainen tuulenpitävyys, hyvä otetuntuma ja otteen pitävyys. Sopivan mittainen varsi suojaa hyvin myös ranteita ja kiristimellä saat varren tiukaksi, ettei lumi tunge..
Hinta: 13.90 €

Reisitaskuhousut BDU "Straight Cut", Dark Camo

miltec_bduhousut_darkcamo_straight1.jpg&width=280&height=500
Klassisen BDU reisitaskuhousun suora siviiliversio. Käytännöllisen armeijahousun leikkausta on muutettu istuvammaksi ja vyötärö on alkuperäistä matalampi.
Armeijahosuista tuttuja ominaisuuksia on vyötärön kiristysnauhat, tilavat reisitaskut sekä lahkeensuun kiristykset. Materiaalina helppohoitoinen..
Hinta: 29.90 €37.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »