Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap Rievssat nahkarukkanen irtovuorilla



Kovaan menoon soveltuva nahkarukkanen irroitettavalla teddyvuorilla.

Kestävästä nahasta valmistettu rukkanen sopii monipuolisesti talviharrastuksiin laskettelusta kalastukseen ja kelkkailuun. Pitkä varsi suojaa kättä ja estää lumen sekä viiman pääsyn käsineen sisään. Ranteen kiristysremmin avulla hanska pysyy kädessä tukevasti.

Irroitettava teddyvuori eristää käden kylmää vastaan tehokkaasti. Muotoon ommeltu vuori istuu käsineen sisällä tukevasti, mutta se on helppo irroittaa kuivatusta varten. Irtovuorillinen hanska saadaan kuivumaan huomattavasti kiinteällä eristeellä vuoritettua nopeammin. Ulko- ja sisärukkasessa ripustuslenkit.

Irtovuori mahdollistaa myös rukkasen käytön esim. sormikkaiden päällä, irroita vain sisävuori ja sujauta nahkakuori kevyemmän käsineen päälle. Tämä on toimiva ratkaisu esim. metsästykseen, alla ampumakäsine ja päällä suojarukkanen lunta ja viimaa vastaan.

M koossa hieman lyhyempi mitoitus. L-XXL reilulla mitoituksella, nämä koot menevät yleensä myös merkittyä isompaan käteen.

Materiaalit: kuori 100% nauhdannahka, vuori 100% polyesteri

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M (8-9)4 kpl
L (10)2 kpl
XL (11)3 kpl

Suosittelemme myös

Kiristyssolki 25 mm nauhalle, ohut

kiristyssolki_25mm_ohut.jpg&width=280&height=500
Kiristys-/säätösolki 25 mm leveälle nauhalle.
Hinta: 1.00 €

Ranskalainen F2 reisitaskuhousu, CCE, ylijäämä

ranska_f2housu_cce.jpg&width=280&height=500
Lujat Ranskan armeijan reisitaskuhousut CCE maastokuviolla. Housuissa on hieman normaalia lyhyemmät lahkeet, eli mitoitus on varsikengälle hyvä. Lahkeiden sopivan väljän leikkauksen ansiosta näillä on hyvä liikkua ja luja kangas sopii hyvin eräilyyn ja muuhun könyämistä sisältävään aktiviteettiin. Reisitaskuissa..
Hinta: 20.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »