Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap nappanahkarukkanen, pitkä



Pitkä lampaan nappanahkarukkanen erikoispehmeällä SuperSoft-teddyvuorella. Eristekuituna untuvan eristävyyttä jäljittelevä Primaloft®* ja kuorikerros lampaan nappanahkaa. Erittäin lämmin rukkanen talven kovimpiin pakkasiin. Käsituntuma hanskoissa on kuohkea ja pehmoinen, erittäin pehmoinen.

*Sisävuoren Primaloft® on nykyaikainen untuvamainen eriste, jota käytetään mm. USA:n arktisten olosuhteiden asusteissa. Se on lämpöarvoiltaan untuvan luokkaa mutta menettää kostuessaan vain 5% lämpimyydestään. Erikoiskuitu on erittäin kevyttä, mutta se säilyttää kuohkeutensa perinteistä vanua paremmin.

Väri musta.

Hinta:49.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XL1 kpl
XXL2 kpl

Suosittelemme myös

Belgialainen lentäjän käsine, ylijäämä

belgia_pilothanska.JPG&width=280&height=500
Laadukas nahkakämmenkäsine hyvään hintaan. Kyseessä on siis Belgialainen lentäjän käsine, hyvin käteen istuva sormikas jossa kämmenpuoli kunnon nahkaa ja selkämys kangasta. Sisäpinta nukattu pehmeäksi, joten varsin mukava kädessä, muutenkin laadukkasti tehty hanska. Lyhyehkö varsi ranteeseen ja siviilikelpoinen..
Hinta: 7.90 €

Kelkkasormikkaat kalvolla

axxon_kelkkasormikas3.JPG&width=280&height=500
Lämmin toppasormikas moottorikelkkailuun ja kylmään säähän.
Pitkävartinen käsine suojaa käden ja estää lumen ja viiman päätymisen takin hihoista sisään. Ranteessa ja hanskan suulla kiristykset. Kärki- ja kämmenosassa pitävä kumipinnoite ja rystysen päälle ommeltu poimu helpottamaan käden sulkemista..
Hinta: 24.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »