Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mil-Tec "MOLLE" vyölaukku, eri värejä



Simppeli ja kompakti vyölaukku järkevällä lokeroinnilla. Kuten laukun suosittu Traveller sisarmalli, myös MOLLE-versio sopii erinomaisesti matkailuun, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi hyvä aina kun tarvitaan pientä lisätilaa kantamuksille. Ulkopinnan PALS kujastot tuovat kiinnitysmahdollisuuksia lisätaskuille ja tarrapintaan voi kiinnittää yhteensopivia lisätarvikkeita. Laukkua voidaan käyttää perinteisesti vyötäröllä tai nykymuodin mukaisesti olan yli rinnalla. Vyön molemmat päät aukevat pistosoljilla ja vyön päädyissä levennykset tuomassa käyttömukavuutta ja vakautta. Vyön pituus on tietysti säädettävissä (max. 120 cm). 

Etupuolella litteä tasku, keskellä tilavampi päätasku ja kehoa vaste pieni piilotasku. Kaikki tasku vetoketjullisia ja päätaskussa vetoketju molempiin suuntiin. Päätasku lokeroitu erilliseen verkkotaskuun jossa vetoketju ja kahteen avoimeen lokeroon. Ulkopinnassa kaksi nelilovista riviä PALS nauhoitusta, yhteensopiva MOLLE järjestelmän lisävarusteille. Nahoituksen pinnassa tarrapohja esim. merkkien tai tarrataskujen kiinnitykseen.

Materiaali: 100% polyesteri
Mitat n. 23,5 x 6 x 12 cm
Paino n. 200 g

Hinta:17.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Oliivi2 kpl
Musta5 kpl
Coyote4 kpl

Suosittelemme myös

MFH olkalaukku "MOLLE", eri värejä

mfh_yksiolkain_pieni_mu1.jpg&width=280&height=500
Monipuolinen olkalaukku/yksiolkainreppu, jossa käytännöllinen taskujaottelu sekä runsaasti kiinnitysmahdollisuuksia tarvikkeille sekä MOLLE yhteensopiville lisäosille. Irroitettavan olkahihnan ansiosta laukkua voidaan käyttää myös kantokahvallisena käsilaukkuna.

Irroitettava olkahihna pituussäädöllä..
Hinta: 37.90 €

Mil-Tec Crossbody Bag olkalaukku

miltec_crossbodybag_mu1.jpg&width=280&height=500
Näppärä yksiolkaiminen laukku vaihdettavalla kätisyydellä. Laukkua voidaan käyttää ns. "crossbody" tyylillä, eli vinoittain edessä tai takana, tai ihan perinteisesti yhdellä olalla. Päätaskuun mahtuu mukavasti esim. juomapullo ja käsineet, pienempiin taskuihin saa järjesteltyä pienemmän tavaran (mm...
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »