Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW työtakin lämpövuori, ylijäämä



Kevyt toppavuori takkeihin. Pitää lämmön ja pysäyttää tuulen. Tämän avulla vuorittoman takin käyttöä voi jatkaa pidemmälle syksyyn ja talveen. Tiivis pintakangas pysäyttää viiman ja kevyt eristevanu auttaa pitämään lämmön sisällä. Erinomainen myös kevyenä taukotakkina. 

Kevyen pintakankaan ansiosta vuoritakki on kevyt päällä ja se pakkautuu helposti esim. reppuun. Kompressiopussin tai kuivapussin avulla nämä menevät hyvin pieneen tilaan.

Takit saapuivat sekalaisessa erässä jossa on erilaisia malleja korkealla ja matalalla kauluksella. Nämä on eritelty vaihtoehtoihin merkinnöillä (korkea kaulus) ja (matala kaulus). Kuvassa 3 mallikappaleet, mutta myös kaulustyyppien sisällä on eroja. Osassa ohuempi ja osassa paksumpi toppaus. Myymälässä pääsee valitsemaan. Tähän hintaan aivan loistava vaate mallista riippumatta.

Käytettyä armeijan ylijäämää.

Hinta:14.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XL (korkea kaulus)1 kpl
S (matala kaulus)1 kpl
M (matala kaulus)2 kpl

Suosittelemme myös

LapLap Rievssat nahkarukkanen irtovuorilla

laplap_rievssat_1.JPG&width=280&height=500
Kovaan menoon soveltuva nahkarukkanen irroitettavalla teddyvuorilla.
Kestävästä nahasta valmistettu rukkanen sopii monipuolisesti talviharrastuksiin laskettelusta kalastukseen ja kelkkailuun. Pitkä varsi suojaa kättä ja estää lumen sekä viiman pääsyn käsineen sisään. Ranteen kiristysremmin avulla hanska..
Hinta: 39.95 €

BW parka vuori, uusi/ylijäämä

bw_parka_vuori.jpg&width=280&height=500
Irroitettava sisävuori BW-parkaan
Tällä irroitettavalla vuorilla Bundeswehrin anorakkitakista tulee kunnon talvivaate. Korkea ja joustava kaulus. 
Vuori on kevyttä ja tiivistä kangasta jonka sisään on tikattu kevyt vanueriste. Se on sellaisenaan tuulenpitävä ja hyvä esimerkiksi taukotakkina. Kevyt..
Hinta: 24.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »