Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti thermal housut, käyttämätön ylijäämä



Kevyet ja pieneen tilaan pakkautuvat lämpöhousut Britti-armeijalta. Tarkoitettu puettavaksi muiden vaatteiden alle tai päälle tuomaan lämmikettä kylmällä säällä. Vaivaton pakata pieneenkin reppuun ja helppo pukea päälle myös kengät jalassa. Lahkeissa on polveen tai ylös asti aukevat vetoketjut. Vyötäröllä ja lahkeiden suissa on kuminauhat ja vyötäröllä nappisulku. Sivuilla taskut. Mukana pakkauspussi johon housut voidaan sulloa kuljetusta varten. 

Kuorimateriaali on todella kevyttä ja tuulenpitävää nylon-kangasta ja välissä vanua. Vanu on varsin kevyttä ja hyvin eristävää. Housujen yleistuntuma on hieman samankaltainen kuin makuupussien materiaalit, joten nämä tarjoavat erittäin mukavan ja kevyen eristeen kylmässä säässä. Kevyiden materiaalien ansiosta tämän voi pukea myös väljän maastopuvun alle lämpökerrastoksi. 

Väritys on käännettävä, toinen puoli vihreä toinen vaalea hiekka/beige. Reilu mitoitus.

Materiaalit: kuori 100% nylon, vanu 100% polyesteri

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. 

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XL4 kpl

Suosittelemme myös

SA ilmavoimien sarkatakki, sininen, ylijäämä

sa_sarkatakki_sini.JPG&width=280&height=500
Suomen ilmavoimien sininen sarkatakki. 
Koot:
Kokomerkinnässä ensimmäinen numero pituuskoko (5 = 150-160 cm, 6 = 160-170 cm, 7 = 170-180 cm, 8 = 180-190 cm). Pituuskokojen senttimäärät ovat suuntaa antavia, takin hihan ja selän pituus kasvaa parin sentin hyppäyksillä. Pitkäkätinen siis voi pyöristää..
Hinta: 29.90 €

Taistelupaita M05 Camo

m05_taistelupaita_coolmax1.jpg&width=280&height=500
SA mallin pohjalta jatkokehitetty M05 kuvioinen taistelupaita laadukkaista materiaaleista. Kevyt ja hengittävä taistelupaita on suunniteltu parantamaan suorituskykyä lämpimän sään toiminnassa ja se tuo huomattavan parannuksen suoja- ja taisteluliivin käyttöön kesällä.
Paita on rakenteeltaan yhdistelmä..
Hinta: 99.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »