Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti thermal housut, käyttämätön ylijäämä



Kevyet ja pieneen tilaan pakkautuvat lämpöhousut Britti-armeijalta. Tarkoitettu puettavaksi muiden vaatteiden alle tai päälle tuomaan lämmikettä kylmällä säällä. Vaivaton pakata pieneenkin reppuun ja helppo pukea päälle myös kengät jalassa. Lahkeissa on polveen tai ylös asti aukevat vetoketjut. Vyötäröllä ja lahkeiden suissa on kuminauhat ja vyötäröllä nappisulku. Sivuilla taskut. Mukana pakkauspussi johon housut voidaan sulloa kuljetusta varten. 

Kuorimateriaali on todella kevyttä ja tuulenpitävää nylon-kangasta ja välissä vanua. Vanu on varsin kevyttä ja hyvin eristävää. Housujen yleistuntuma on hieman samankaltainen kuin makuupussien materiaalit, joten nämä tarjoavat erittäin mukavan ja kevyen eristeen kylmässä säässä. Kevyiden materiaalien ansiosta tämän voi pukea myös väljän maastopuvun alle lämpökerrastoksi. 

Väritys on käännettävä, toinen puoli vihreä toinen vaalea hiekka/beige. Reilu mitoitus.

Materiaalit: kuori 100% nylon, vanu 100% polyesteri

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. 

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XL4 kpl

Suosittelemme myös

US asevoimien liput, 90 x 150 cm, eri värejä

usarmy_lippu_usmc1.jpg&width=280&height=500
US asevoimien lippuja. Kulmissa 2 kpl metallisilmukat ripustamista varten.
Koko: 90 x 150 cm
100% polyesteri
Hinta: 10.00 €

Britti fleece, ylijäämä

brittifleece2.jpg&width=280&height=500
Brittien fleece-välitakki. Sopii hyvin käytettäväksi välikerroksena takin alla tai kevyenä päällys fleecenä. Kaksi vetokejullista etutaskua.
Takkia on kahta eri mallia jotka näkyvät kuvissa. Laitamme mallin josta sattuu sopiva koko löytymään. Värit oliivin vihreä. Koot ilmoitettu henkilön pituus/rinnanympärys..
Hinta: 22.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »