Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Merino/Cordura® -kypärämyssy



Yksiaukkoinen kypärähuppu huippumateriaaleilla kovimpiinkin olosuhteisiin. Sisällä kerros merinovillaista lenkkineuletta ihoa vasten pitää ihon kuivana ja lämpimänä. Päältä neulos on kestävää Cordura® nylonia. Hupun alareuna pidennetty edestä ja takaa.

Sopii erinomaisesti esim. moottorikelkkailuun. Muotoon ommeltu joustava huppu pysyy hyvin paikoillaan ja kypärä on helppo vetää päähän luistavan nylonin ansiosta.

Kasvoaukon reunus ja hupun materiaali ovat joustavat ja tarvittaessa aukon voi venyttää leuan alle tai nostaa kankaan ylemmäs suun päälle. Kauluksessa on riittävästi tilaa joten se ei ahdista kaulalla.

Materiaalit: 72% Nylon, 20% merinovilla, 8% elastaani.

Balaklava on kehitetty yhteistyössä Suomen Ilmatieteenlaitoksen Etelä-Manner tutkimusryhmän kanssa vastaamaan korkeimpia standardeja, kestävyyttä, toiminnallisuutta ja käyttömukavuutta, joita ammattimaiselta kylmävaatetukselta edellytetään.

Materiaali on hyvin joustavaa ja mukautuu yli ilmoitettujen kokojenkin. On toki aika napakka.

Hinta:27.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S/M (54-59)27 kpl
L/XL (59-62)8 kpl

Suosittelemme myös

BW urheilutakki, ylijäämä

bw_urheilutakki.jpg&width=280&height=500
BW smurffitakki, eli sporttinen Saksan armeijan urheilupuvun takki. Ulkonäkö ja toimintaperiaate hyvinkin lähellä intin vanhempaa sporttiasua joten liikuntahommissa erinomaisen nopea asuste. Ihan mukava pitää muutenkin. Rinnassa BW kotka.
Materiaali on sisäpuolelta sileää ja poistaa hikoillessa kosteuden..
Hinta: 9.95 €

GreenGo pitkä merinovillasukka, musta

greengo_pitkamerino_mu.jpg&width=280&height=500
Istuva merinovillasukka erikoispitkällä varrella. Merinovillainen sukka sopii erinomaisesti eräilyyn sekä päivittäiseen käyttöön. Villan luontaiset ominaisuudet pitävät jalat kuivina ja lämpiminä sekä ehkäisevät hajujen syntymistä.

Ergonomisesti suunniteltu varren yläosa pitää sukan kiristämättä paikallaan..
Hinta: 12.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »