Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M05 lumipuvun housut



Lumipuku M05 housut

Suomen armeijan M05 lumipuvun housut. Lunta ja vettä hylkivät kuorihousut jotka puetaan pakkashousujen päälle naamioimaan, tuo myös mukavan lisäsuojan kosteutta ja tuulta vastaan. Korkea selkämys ja henkselit pitävät housut kurissa myös kovemmassa menossa, ei tarvitse nostella joka loikalla. Vyötäröllä kuminauhakiristys ja lahkeiden suissa kuminauhat. Polvien kohdalla tarroilla avattavat taskut joihin voi pujoittaa polvipehmikkeet. Sivutaskujen kohdalla läpiviennit alempien housujen taskuille ja lahkeissa reisitaskut tarrasulkuisella läpällä.

Käytännöllisen väljä leikkaus, joten se on helppo pukea ja se ei rajoita liikkumista, alle mahtuu luonnollisesti pakkasvaatetus. Valmistettu kestävistä, vettä ja lunta hylkivistä materiaaleista. Kuviolla erinomainen naamiointikyky lumisessa maastossa. 

Pukuun saatavilla myös Lumipuku M05 takki

Materiaalit: 70% polyesteri, 30% puuvilla

Pesu: 60°C

Hinta:89.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S (748)3 kpl
XXL (758-60)1 kpl

Suosittelemme myös

SA M83 palveluspuvun housut, ylijäämä

sa_m83_palvelushousut.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan harmaat palvelushousut. Laadukkaat ja siistit housut mukavasta villakankaasta. Kevyet päällä.
Materiaalit: 65% villa, 35% polyesteri
Koot kolminumeroisessa muodossa (esim. 754) ensimmäinen luku (7) henkilön pituus. Kaksi viimeistä numeroa (54) on normaali leveyskoko. Suluissa housujen..
Hinta: 19.50 €

Belgialainen sadeasu, käyttämätön ylijäämä

belg_sadeasu_kayttamaton_oliv1.jpg&width=280&height=500
Perinteinen sadeasu mukavan notkeasta sadekankaasta. Väljä sadeasu on helppo pukea päälle ja pinnoitettu kangas pitää kovemmankin sateen loitolla.
Takissa kaksi etutaskua ja kaulukseen piilotettava huppu. Housujen vyötärö joustavalla kuminauhalla. Lahkeiden ja hihojen suut kavennettavissa neppareilla..
Hinta: 49.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »