Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA kauluspaita M91, oliivi, käyttämätön ylijäämä

Oliivinvihreä Suomen armeijan kauluspaita. Siisti ja särmä paita laadukkaista materiaaleista. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai esim. villapaidan alla. 

Vaihtoehtojen kokomerkinnät:

Vaihtoehtoina paitaan merkitty koko ja suluissa paidasta mitattu rinnanympärys. Mitoissa voi esiintyä pientä vaihtelua valmistajien välillä. Voit mitata sopivasta paidasta rinnanympäryksen ja verrata vaihtoehdossa ilmoitettuun mittaan.

Materiaalit: 65% polyesteri, 35 % puuvilla

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Värisävyt vaihtelevat hieman valmistajien välillä, osa hieman vaaleampia ja osa tummempia. Joissain paidoissa hihassa Suomen valtiolippu hihamerkki.

Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
42 (125 cm)18 kpl
44 (130 cm)2 kpl
46 (135 cm)1 kpl

Suosittelemme myös

SA M05 lumipuvun takki

sa_m05_lumipuvuntakki1.JPG&width=280&height=500
Lumipuku M05 takki
Suomen armeijan M05 lumipuvun takki. Talviseen naamiointiin suunniteltu lumipuku on helppo vetää muun talvivaatetuksen päälle, jolloin se tarjoaa lumikuvion lisäksi mukavan lisäsuojan kosteutta ja tuulta vastaan. Hihojen sisällä lumisuojat sekä vyötäröllä, hupussa ja helmassa säädettävä..
Hinta: 99.90 €

Tam-Silk Lasten merinovillasilkkinen aluspaita

tamsilk_lasten_alusasut1.jpg&width=280&height=500
Lasten merinovillasilkkinen aluspaita. Ohut ja miellyttävä ihoa vasten, lämmittää juuri sopivasti mutta ei kutita. Erittäin hengittävä ja kestävä neulos. Valmistettu Suomessa, Kangasalan kunnassa.
Tuotetiedot:
Materiaali: 85% merinovilla, 15% silkki Väri: meleerattu harmaa, musta, hiekka, sinimusta-raidallinen..
Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »