Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti taistelupaita UBAC, DPM desert, käyttämätön ylijäämä

Brittiarmeijan taistelupaita 

Taistelupaita on monissa maissa (myös Suomessa) korvannut perinteisen maastotakin taistelijan asun yläosana lämpimissä säissä. Paita keventää vaatetusta tuoden lisää käyttömukavuutta ja suorituskykyä vaatetukseen.

Siviilikäytössä paita sopii erinomaisesti esim. alkusyksyn jahteihin tai lämpimän sään vaelluksille. Paita antaa t-paitaa enemmän suojaa, mutta hengittää paremmin kuin perinteiset kesätakit. Erittäin hyvä kapine monitaskuisen erä- tai metsästysliivin alla.

Paidan keskiosa on valmistettu kosteutta siirtävästä urheiluvaatekankaasta. Joustava kangas on ohutta ja hengittävää, joten se istuu esim. taisteliivin alle myötäisesti ja päästää ylimääräisen lämmön pois keholta kovemmassa menossa.

Hiha- ja hartiaosat on valmistettu ns. takkikankaasta, eli kangas on kulutuskestävää maastokangasta joka suojaa käsien alueen ja naamioi käyttäjän perinteisen kenttätakin tapaan.

Molemmista hihoista löytyy pikkutaskut ja tarrapohjat tunnuksille. Mukana hihoissa kyynärpehmusteet jotka saa pujotettua pois lokeroistaan. Myös olkapäillä irroitettavat pehmusteet.

Materiaalit: torso 100% polyesteri, hihat/hartiat 70% puuvilla 30% polyesteri

Koot

Vaihtoehtojen koot ilmoitettu paitoihin merkattuna kokona, suluissa paidan rinnanympärysmitta. Voit verrata rinnanympärystä esim. omaan t-paitaan. Paidat ovat varsin reiluja mitoitukseltaan ja useimmin voidaankin valita pykälää normaalia pienempi koko. 

Käyttämätöntä ylijäämää, saapuivat tehtaan paketeissa. 

Hinta:25.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Large (120 cm)2 kpl
X-Large (130 cm)2 kpl
XX-Large (140 cm)1 kpl

Suosittelemme myös

Britti kuuman sään taistelupaita, MTP, käyttämätön ylijäämä

mtphot_taistelupaita_kayttamaton.jpg&width=280&height=500
Brittiarmeijan taistelupaita 
Taistelupaita on monissa maissa (myös Suomessa) korvannut perinteisen maastotakin taistelijan asun yläosana lämpimissä säissä. Paita keventää vaatetusta tuoden lisää käyttömukavuutta ja suorituskykyä vaatetukseen.
Siviilikäytössä paita sopii erinomaisesti esim. alkusyksyn..
Hinta: 39.95 €

Britti suojahaalari tummansininen, palosuojattu, ylijäämä

britti_palosuojahaalari_si1.jpg&width=280&height=500
Brittiläinen suojahaalari. Edullinen ja toimiva työhaalari palosuojatusta kankaasta, sopii siis hyvin myös kipinähommiin.
Haalareiden malli vaihtelee yksilöittäin, yleensä rinnassa ja sivuilla taskut molemmin puolin. Pystysulku tarranauhalla.
Vaihtoehdot haalareihin merkittyjä kokoja muodossa: henkilön..
Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »