Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sveitsi rukkaset liipaisinsormella, ylijäämä

Sveitsiläiset nahkakämmenrukkaset liipaisinsormella. Ei ehkä se kaikista fiksuin malli, mutta toisaalta tosi edullinen laatuun nähden. Kämmenen nahka on vahvaa ja hanska pysyy hyvin kädessä. Liipaisinsormi on hieman hassusti laitettu kämmenen sisäpuolelle, mutta ehkä tähänkin tottuu käytössä.

Rukkasen selkämyksessä kevyt tekstiilikuori johon lumi ei pääse helposti tarttumaan. Kämmen, peukalo ja liipaisinsormi vahvaa nahkaa. Ranteessa ja suulla napakka kuminauha. Sisällä teddyvuori.

Mitoitus on melko niukka, joten isompaan käteen nämä voivat olla hieman ahtaat, varsinkin liipaisinsormesta. Hoikempaan käteen oikein kelvollinen rukkanen. Jos et ole varma koosta, valitse isompi vaihtoehto.

Käytettä armeijan ylijäämää.

Hinta:9.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M6 kpl
L5 kpl
XL1 kpl

Suosittelemme myös

HeatX Hunt Gloves lämmitettävät sormikkaat

HeatX_metsastyssormikas_01.jpg&width=280&height=500
Heat Experience -metsästyskäsineet
Heatx Experience akkulämmitteiset metsästyskäsineet tekevät metsästyksestä mukavampaa. Vaativiin olosuhteisiin soveltuva vettähylkivä hansikas mahdollistaa ampumisen käsineet kädessä. Etusormen pään saa tarvittaessa avattua parempaa liipaisintuntumaa varten.
Oikeilla..
Hinta: 169.00 €

Lasten sormikas, punainen villa 51%

villa_sormikas_-_punainen_-_muokattu.jpg&width=280&height=500
Lasten sormikas, villa 51%
Kotimainen istuva ja joustava perinteinen neulottu sormikas. Istuvuus ja ohut neulos mahdollistavat tarkankin työskentelyn.
Materiaali 51% villa, 49% akryyli. Konepestävä 40 C. 
Hinta: 10.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »