Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap vuohennahkarukkanen, Primaloft® -eriste



Lämmin vuohennahkainen lämpörukkanen. Laadukas rukkanen sopii hyvin talven pakkaskeleihin ja monipuoliseen ulkoilukäyttöön. Rukkasella saa pitävän otteen ja se pitää tuulta ja hylkii kosteutta.

Eristeinä rukkasessa ovat Thinsulate® ja untuvankaltainen huippueriste Primaloft®, joka säilyttää eristyskykynsä vielä kostuneenakin. Lisäksi käsineessä on pehmeä teddyvuori. Näin on saatu aikaiseksi kestävät, joustavat ja lämpimät rukkaset. Näissä on käden hyvä olla pakkasella.

Ranteessa on kuminauhan lisäksi nahkainen kiristysremmi. Nahan väri voi vaihdella tuotantoerien välillä hieman, osa vaaleampaa ruskeaa ja osa tummempaa.

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XS (7)5 kpl
S (8)4 kpl
M (9)1 kpl
L (10)5 kpl
XL (11)8 kpl
XXL (12)5 kpl

Suosittelemme myös

LapLap lasten nahkarukkaset teddyvuorilla

laplap_lastenrukkanen_teddy1.JPG&width=280&height=500
Lasten nahkarukkaset erittäin pehmeällä teddy-vuorilla. Lämmin rukkanen suojaa kylmää ja kostettua vastaan pihatouhuissa. Sormista tilava malli.

Pinta nahkaa
Vuori erittäin pehmeää teddyä
Ranteessa kavennus kuminauhalla
Selkämyksessä heijastinnauha

Materiaalit: kuori 100% lampaan palanappanahka..
Hinta: 15.95 €

Wind Lock hiihtokäsineet

race_hiihtokasineet.JPG&width=280&height=500
Hiihtoon suunniteltu tuulenpitävä sormikas erittäin hyvällä istuvuudella. Pitävä ja pehmustettu kämmen sekä vahvistettu peukalotaive varmistavat hyvän pidon kovemmassakin menossa. Hiertymien minimoimiseksi sormissa ulospäin käännetyt saumat ja sivävuori lämmintä ja pehmeää materiaalia. Ranteessa eristävää..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »