Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nappanahkarukkaset, aito turkis, naisten

Nahkarukkaset aidolla lammasvuorilla ja paksummalla nahalla

Vahva saumaton A-nahka kestää hyvin käyttöä ja pehmeä turkisvuori pitää sormet lämpimänä kovillakin pakkasilla. Nahka hengittää päästäen kosteuden pois pitäen kuitenkin viiman ulkona. Ranteen kuminauhakiristys estää lunta pääsemästä varresta sisään.

Aito lammasturkis pysyy normaalia keinokuitukarvaa pidempää kuohkeana ja lämpimänä. Pidempi varsiosa pitää ranteen tehokkaammin lämpimänä.

Jämäkkä nahka voi alkuun tuntua hieman jäykältä mutta notkistuu käytössä. Hyvä hoitoaine rukkasille ja kaikille muillekin nahkatuotteille on Nahkiss.

Materiaalit: päällinen 100% valikoitu lampaannahka, vuori 100% lammasturkis

Hinta:69.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
6.51 kpl
72 kpl

Suosittelemme myös

BW toppahanska, oliivi, ylijäämää

bw_rukkanen_neuw1.JPG&width=280&height=500
BW toppahanska
Sakemannien laadukas topparukkanen talven rientoihin: laadukasta kangasta nahkakämmenellä sisällä keinoturkista juuri sopivasti. Välissä hengittävää kalvoa.
Erinomainen tuulenpitävyys, hyvä otetuntuma ja otteen pitävyys. Sopivan mittainen varsi suojaa hyvin myös ranteita ja kiristimellä..
Hinta: 12.95 €

SA-miehistövyö

sa_miehistovyo.JPG&width=280&height=500
SA-miehistövyö
Suomen armeijan nahkainen miehistövyö. Nämä vyöt on viimeistelty korkeimpien vaatimusten mukaisesti. Vöiden sivujen leikkuujälki on hiottu ja viimeistelty siistiksi.
Huom. Ilmoitettu pituus on vyön kokonaispituus päästä päähän. Pisin käyttöpituus 10 cm vähemmän. Soljen alusläpässä kokonumero..
Hinta: 35.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »