Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti Windproof Smock, Desert DP, ylijäämää

Brittiläinen maastotakki "Smock" aavikko DP kuosilla. Hengittävästä ja tuulenpitävästä kankaasta valmistettu takki on kerännyt kiitosta eräily piireissä. Takista löytyy runsaasti taskutilaa, suojaava ja tilava huppu sekä hyvät säädöt kerrospukeutumiseen.

Hengittävä kangas päästää ylimääräisen kosteuden poistumaan kovemmassa liikkeessä, mutta se on tarpeeksi tiivis pysäyttämään viiman. Väljä leikkaus mahdollistaa paksumpien kerrosten lisäämisen kelien viiletessä. Kangas on helppo käsitellä vahalla tai suihkeella vettähylkiväksi.

Vyötäröllä ja helmassa kiristykset. Hihojen suissa tarranauhakiristys. Hupun reunassa kiristysnauha sekä muotoiltava lippa. Huppu voidaan sulkea rullalle niskaan tarvittaessa. Taskujen läpät suurilla napeilla joiden käyttö onnistuu kotalaisesti myös hanskat kädessä, rinnan pystytaskuissa vetoketjut.

Kokomerkinnät henkilön pituus / rinnanympärys.

Käytettyä armeijan ylijäämää. Kunto normaalia käytettyä ja pestyä vaatetta. Enemmän kuluneet (B-laatu) ja käyttämättömät hinnoiteltu erikseen.

Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
160/88 cm1 kpl
170/96 cm1 kpl
170/104 cm1 kpl

Suosittelemme myös

SA M62 maastotakki, ylijäämä

sa_m62_takki.jpg&width=280&height=500
SA M62 maastopuvun takki
Legendaarinen M62 maastopuku kuului pitkään puolustusvoimien varustukseen. Puku on erittäin simppeli, mutta toimiva vaihtoehto kovempaankin käyttöön. Väljän leikkauksen ansiosta alle mahtuu pukemaan reilumminkin tavaraa ja kääntämällä puvun sitä voidaan käyttää myös lumipukuna..
Hinta: 16.50 €

Brittiläinen kevyt kenttätakki, DP Woodland, ylijäämä

britti_kenttatakki_kevyt_dpm.JPG&width=280&height=500
Lightweight Combat Jacket, eli Britannian armeijan kevyt kenttätakki. Valmistettu kevyestä ja hengittävästä puuvilla/polyesteri kankaasta. Kaksi napillista rintataskua ja pystysuunnassa takin sulku napeilla ja vetoketjulla. 
Koot on ilmoitettu henkilön pituus/rinnanympärys. 
Käytettyä armeijan ylijäämää..
Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »