Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Slovakia M97 parkatakki, käyttämätön ylijäämä



Monitaskuinen maastotakki suojaavalla hupulla ja pitkällä helmalla. Kestävistä materiaaleista valmistettu takki sopii erinomaisesti eräilyyn ja metsästykseen. Kangas ei pahemmin kahise ja sen on helppo käsitellä tekstiilivahalla tai suihkutettavalla kyllästeellä kosteutta vastaan. Kangas on hengittävää, mutta riittävän tiivistä pysäyttämään viiman ja väljä leikkaus mahdollistaa kerrospukeutumisen sään mukaan.

Taskutilaa armeijatakille ominaisesti löytyy hyvin. Etupuolella lokeroitu rintatasku sekä läpälliset helmataskut. Takana kolme taskua ja hihassa yksi tasku. Sisäpuolella povitasku.

Hihansuut voidaan kiristää tarranauhalla ja takin levyttä voidaan säätää vyötärön kiristysnarulla. Kauluksen sisään piilotettavan hupun reunassa kiristysnaru.

Vaihtoehdot ilmoitettu takkiin merkattuna kokona muodossa käyttäjän pituus / rinnanympärys.

Materiaalit: 50 % polyesteri, 50 % puuvilla (seos voi vaihdella yksilöittäin)

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää.

Hinta:49.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
172/100 cm1 kpl
180/94 cm1 kpl
180/106 cm1 kpl
180/112 cm1 kpl

Suosittelemme myös

Britti suojahaalari, palosuojattu, käyttämätön ylijäämä

britti_palosuojahaalari_va1.jpg&width=280&height=500
Brittiläinen suojahaalari kokovalkoisena. Vahvasta kankaasta valmistettu haalari sopii hyvin työhaalariksi, mutta tätä voi soveltaa myös lumipukuna talven jahdeissa. 
Valmistettu palosuojakäsitellystä puuvillakankaasta, joten haalari ei leimahda kipinän osuessa kankaaseen. Vahva kangas kestää myös hyvin..
Hinta: 24.95 €

Britti fleece, ylijäämä

brittifleece2.jpg&width=280&height=500
Brittien fleece-välitakki. Sopii hyvin käytettäväksi välikerroksena takin alla tai kevyenä päällys fleecenä. Kaksi vetokejullista etutaskua.
Takkia on kahta eri mallia jotka näkyvät kuvissa. Laitamme mallin josta sattuu sopiva koko löytymään. Värit oliivin vihreä. Koot ilmoitettu henkilön pituus/rinnanympärys..
Hinta: 22.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »