Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW nalleasun housut sepaluksella, villafrotee, oliivi



Merinovillafroteiset väliasun housut sepalusaukolla

Tässä on saksalaisten armeijaylijäämää yllättäen villafroteisena, materiaali siis ominaisuuksiltaan samaa hyvää kuin intin nalleasussa, mutta hieman kevyempänä. Ihanteellinen vaate retkeilyyn, liikuntaan ja ulkona työskentelyyn. Toimii erinomaisesti mm. vaativassa retkeilyssä, jossa vaatteita ei päästä huoltamaan säännölllisesti.

Tarkoitettu välikerrokseen mutta merinovillan ansiosta ihan siedettävä myös suoraan iholla. Parhaiten alle sopivat ohuet merinovillahousut mutta hyvää teknistäkin voi suositella, jos villa ahdistaa.

Sisäpuolella ilmava villainen froteeneulos, jonka ansiosta kosteus pääsee nopeasti pois alapuolelta pintakerrokseen haihtumaan. Säilyttää lämpimyytensä kostuneenakin ja kuivuu nopeasti hikoilemisen päätyttyä. Erinomainen vaate myös silloin, kun työskentely- ja lepojaksot vuorottelevat ja tarvitaan sekä tehokasta kosteudensiirtoa että hyvää eristävyyttä.

Rakenteensa ja materiaalien puolesta tekijä vaikuttaa tutulta ruotsalaiselta valmistajalta (Woolpower), jonka nalleasut ovat meidänkin intin nykyistä asustusta. Paksuus on samaa luokka kuin meillä nalleasun housuissa. Housuissa on reilu sepalusaukko, jota metsämiehet osaavat arvostaa.

Materiaali villafrotee n. 200g/m2, 60% merinovilla, 25% polyesteri, 13% polyamidi ja 2% elastaani.

Konepesu 60 C

Käytettyä armeijan ylijäämää, joten pörröttymistä ja nukkaantumista voi esiintyä. Laadukkaan materiaalin ansiosta oikein hyvää käyttökamaa vielä moneen reissuun.

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S1 kpl
M5 kpl

Suosittelemme myös

Tam-Silk lasten merinovillasilkkinen kypärämyssy

merinosilkki_lapsi_luva_1800x1800_ec3dc4f3-6005-49b4-8036-eff1514cf0a6_700x.webp&width=280&height=500
Ohut, sileä ja joustava alushuppu jossa materiaalina 85% merinovillaa ja 15% silkkiä. Materiaalien ansiosta hupun käyttömukavuus on erinomainen. Villainen huppu pysyy mukavan tuntuisena myös hieman kosteammassa ja se lämmittää sopivasti koko pään alueelta. Joustava huppu myötäilee päätä puristamatta..
Hinta: 29.90 €

Tekninen alushousu "Power-merino", musta

origo_powermerino_housu1.JPG&width=280&height=500
Power-merino alus-/väliasun housut
Huippukevyt ja kestävä alushousu vaativaan käyttöön. Kaksikerroksinen kangas yhdistää Cordura-nylonin kestävyyden merinovillan lämmittäviin ominaisuuksiin.
Housujen materiaalina käytetty Cordura-nylon on kulutuskestävyydeltään omaa luokkaansa moniin muihin aluskerrastoihin..
Hinta: 59.00 €69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »