Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lumipuvun housut, Norja, ylijäämä

Täysin valkoiset lumipuvun housut Norjan ameijan lumipukuun. Valmistettu lunta hylkivästä kankaasta, todennäköisesti hylkii myös jonkun verran vettä. Kevyet ja helpot pukea. Vyötäröllä ja lahkeiden suissa kuminauhakiristys, edessä vetoketjusepalus. Molemmilla puolilla tilavat reisitaskut tarranahoilla ja polvien kohdalla paikat pehmusteille. Sivuilla läpivientien kautta pääsy alempien housujen sivutaskuilla. 

Armeijan ylijäämää. Housut käyttämättömiä ja osa vielä tehtaan muoveissa. Pieniä varastoinnin jälkiä saattaa esiintyä. 

Samaan sarjaan takkia: Lumipuvun takki, Norja

Housuihin merkitty koko Norjalaiseen tapaan, esim. XL tarkoittaa extra liten, extra pieni. Koot kuitenkin reiluja ja vaihtoehtoihin on merkitty sulkuihin mitatut senttikoot muodossa vyötärö/lahkeen sisäsäuma. Muista ottaa huomioon alle puettavat talvivaatteet. 

Hinta:12.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Extra liten (98/71 cm)48 kpl

Suosittelemme myös

Belgialainen lentäjän käsine, ylijäämä

belgia_pilothanska.JPG&width=280&height=500
Laadukas nahkakämmenkäsine hyvään hintaan. Kyseessä on siis Belgialainen lentäjän käsine, hyvin käteen istuva sormikas jossa kämmenpuoli kunnon nahkaa ja selkämys kangasta. Sisäpinta nukattu pehmeäksi, joten varsin mukava kädessä, muutenkin laadukkasti tehty hanska. Lyhyehkö varsi ranteeseen ja siviilikelpoinen..
Hinta: 4.50 €

Itä-Saksalaiset pussihousut, ylijäämä

itasaksa_pussihousut1.JPG&width=280&height=500
Tyylikkäät saapashousut Itäisen Saksan valikoimista. Sivutaskut ja yksi takatasku, väritykseltään harmaat. Materiaalit on asialliset, joten kyllä näillä kelpaa retroilla. 
Koot ilmoitettu housuihin merkkittynä kokona, perässä suluissa sentteinä vyötärö/lahkeen pituus.
Ylijäämä kampetta, mutta erittäin..
Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »