Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

T-paita Coolmax-Fresh® M05 Camo



Erittäin laadukas ja mukava t-paita kotimaisella M05 metsämaastokuviolla. Tehokkaasti kosteutta siirtävä paita sopii hyvin kuumaan säähän ja toimii hyvin aktiivisessa menossa. Väljä leikkaus on mukavan ilmava ja litteät saumat ehkäisevät hiertymien syntymistä.

Kankaan ominaisuuksia on parannettu käyttämällä Coolmax-Fresh® lankaa, jonka rakenne parantaa kosteuden siirtymistä vaatteen ulkopinnalle kapillaari-ilmiön avulla. Tehokkaan kosteudensiirron lisäksi kankaassa on hopea-ioni käsittely joka ehkäisee bakteerien kasvua ja estää hajujen syntymistä.

Materiaalit: 100% polyesteri (Coolmax-Fresh®)

Valmistettu EU:ssa.

Hinta:29.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S (48)6 kpl
M (50)8 kpl
L (52)3 kpl
XL (54)8 kpl
XXL (56)4 kpl

Suosittelemme myös

Taistelupaita M05 Camo

m05_taistelupaita_coolmax1.jpg&width=280&height=500
SA mallin pohjalta jatkokehitetty M05 kuvioinen taistelupaita laadukkaista materiaaleista. Kevyt ja hengittävä taistelupaita on suunniteltu parantamaan suorituskykyä lämpimän sään toiminnassa ja se tuo huomattavan parannuksen suoja- ja taisteluliivin käyttöön kesällä.
Paita on rakenteeltaan yhdistelmä..
Hinta: 99.00 €

SA M91 t-paita

sa_tpaita_oliv1.jpg&width=280&height=500
Suomen armeijan T-paita sopii käytettäväksi ihoa vasten aluskerrastona lämpimänä vuodenaikana (lämpöä yli 10 astetta). Kangas on hengittävää pikee-neulosta ja mukava päällä. Materiaalit kestävät käyttöä ja pesua erinomaisesti.
Mitoitus on varsin reilu ja paidan leikkaus on väljä. "Normaalin" mitoituksen..
Hinta: 34.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »