Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW t-paita, ylijäämä

Saksan armeijan trooppisiin oloihin tarkoitettu t-paita. Ulkopinnalla puuvilla ja sisäpinnalla pikee-neulottu polyamidi, joka toimii hyvänä kosteutta siirtävänä aluskerroksena. Suunniteltu  trooppiseen ilmastoon mutta toimii kyllä hyvin meikäläisessäkin.

Vaihtoehdoissa paitoihin merkattu koko ja suluissa vastaava kirjainkoko. Pituus vaihtelee hieman pesukertojen mukaan. Koot ovat aika napakoita. Yhtä kokoa suurempi voipi olla hyvä valinta.

Väri epämääräisen ruskehtava. Hihassa komeilee Saksan lippu. Rinnuksella kaksi tarranauhan palaa, ehkäpä arvomerkkiä varten.

Materiaalit: 68% puuvilla, 32% polyamidi.

Käytettyä armeijan ylijäämää. Paitojen kunto vaihtelee, osa lähes käyttämättömiä ja osa kuluneita. Rikkinäiset on toki lajiteltu pois. Otettiin kuntovaihtelu hinnassa huomioon ja aluskerrastona tämä toimii tosi hyvin vaikka ulkomuoto olisi hieman nuhjuinen.

Hinta:4.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
44/38 (S)1 kpl
46/40 (S-M)10 kpl
48/42 (M)15 kpl
50/44 (M-L)26 kpl
54/48 (XL)3 kpl

Suosittelemme myös

SA verkkopaita, vihreä, käyttämätön ylijäämä

sa_verkkopaita_oliv1.JPG&width=280&height=500
Aito ja alkuperäisen mallin Valtion Pukutehtaan SA verkkopaita, siviilipuolen myyntiin tehty vihreä väri. Erittäin laadukas ja toimiva aluspaita lähes keliin kuin keliin. Näitä alkuperäisiä paitoja ei enää valmisteta, joten viimeisiä viedään. Kunnon kotimaista tuotantoa.
Paita on valmistettu melko isosilmäisestä..
Hinta: 59.90 €

Ranskalainen kenttälakki niskasuojalla, aavikko camo, käyttämätön ylijäämä

ranska_hellelakki_aavikko1.JPG&width=280&height=500
Ranskalainen kenttälakki aurinkoiseen säähän. Lippa suojaa kasvot ja takana niskaa suojaava kangas. Kevyt lippis kulkee mukana vaikka taskussa. Lakissa on myös hyttyskarkoite käsittely, mutta toimivuudesta emme anna takuuta. 
Koot ilmoitettu lakkiin merkittynä senttikokona. 
Käyttämätöntä armeijan..
Hinta: 7.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »