Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA sarkamantteli vyöllä/arvomerkkipohjalla, harmaa, ylijäämä



Siitimmän luokan SA villamantteleita vyöllä ja arvomerkkipaikoilla, kenties loma-/juhlapuvun tms. takkeja. Viisaammat meitä valaiskoon takin historiasta.

Tämä malli eroaa "karummasta" palvelusmanttelista siistimmän pintakankaan ja sileän vuorikankaan sekä sisätaskujen avulla. Näissä malleissa löytyy myös hihanapit arvomerkkilaatoille sekä vyö. Mukana tuleva arvomekki valikoituu satunnaisesti, myymälässä pääsee valitsemaan.

Osassa takeista materiaalitietoihin on merkitty 100% villa, joten ihan halvimman luokan kankaita ei näihin ole käytetty. Armeijan poistoissa tätä takkia ei ole enää näkynyt, joten malli alkaa olla ns. keräilykamaa, tosin näin siistiä takki näkisi mielellään ihan käyttövaatteena. Kotimainen laatutuote.

Vaihtoehdot takkiin merkattuja kokoja. Numerona leveyskoko ja kirjain kertoo vartalotyypin. Suluissa lähin vastaava kirjainkoko.

B = solakka
C = normaali
D = tanakka

Pituusluokka keskipitkä, eli n. 170-180 cm.

Käytettyä tai käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Käytetytkin ovat yleensä varsin hyvässä kunnossa.

Hinta:129.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
46B (XS solakka)1 kpl

Suosittelemme myös

BW nahkavyö, leveä, ylijäämä

bw_nahkavyo_kotkasolki01.jpg&width=280&height=500
Jämäkkä nahkavyö hienolla Saksan armeijan soljella. Vyön väri on musta ja solki on metallia. 
Vyön pituutta säädetään liikuttamalla solki sopivaan pituuteen. Vaihtoehdoissa ilmoitettu pituus on pisin käyttöpituus, lyhennysvaraa n. 12 cm. Vöissä on kahta eri mallia säätöjen suhteen, toisen solki liikkuu..
Hinta: 24.95 €

MA1 US Pilottitakki, Urban Camo

miltec_ma1pilotti_urban.jpg&width=280&height=500
Klassinen jenkkipilottitakki urban-camo kuviolla. Resorit hihansuissa ja helmassa, pyöreä kaulus. Tuhti toppaus joten takki soveltuu parhaiten kylmiin vuodenaikoihin. Rento ja tilava leikkaus on mukava käyttää.
Sivutaskut molemmilla puolilla ulkona sekä sisällä, taskujen läpät sulkeutuvat neppareilla..
Hinta: 59.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »