Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA metsäsukset, ylijäämä + uudet siteet



SaInt eräsuksi on kantava kaveri lumiseen maastoon. Pitkällä suksella on nopea ja helppo edetä talvisessa maastossa.

Sukset ovat käytettyjä intin varastolta ja niiden mukana toimitetaan alkuperäisen siteen kantalevy ja etupala sekä kokonaan uusi sidepari jossa mukana kaikki osat. Alkuperäinen side Kuusamon uistin, mukana toimitettava uusi side Haghus. Uuden siteen remmit käyvät alkuperäiseen ja mukana toimitetaan kärkiremmi hiihtoreunattomille jalkineille.

Intistä tuttu side vaatii jalkineelta kantauran ja kärkiosaan reunakantin, joka sopii siteen kärkiosan reunaolakkeiden alle. Vaihtoehtoisesti jalkineen kärkiosan voi kiinnittää siteeseen pujotettavalla hihnalla.

Vaihtoehdot: suksen pituus / käyttäjän paino.

Sukset käytettyä armeijan ylijäämää. Käytönjälkiä ja kulumaa esiintyy, kuten näille armeijan varusteille on varsin ominaista. Pohjat ovat naarmuilla ja pinnassa voi olla sauvan iskemiä, mutta näillä kyllä vielä hiihtelee pitkän tovin. Sopii hyvin varsinkin kovempaan menoon jossa sukset ottavat osumaa, näitä ei tarvitse varjella kuten kalliita uusia.

HUOM! Sukset saatavilla toistaiseksi vain myymälästä. Voit varata tuotteen "Nouto myymälästä" toimitustavalla. Pakettitoimitukset sovittavissa, mutta toimituskulut veloitetaan toteutuneen mukaan (n. 50 €). Myymälästä noudettaessa sukset saatavilla myös ilman uusia siteitä, hinta 69 euroa.

Hinta:97.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
210 cm / 80-100 kg1 kpl
210 / > 100 kg1 kpl
225 cm / 80-100 kg1 kpl

Suosittelemme myös

Paracord ranneke, 19 mm, musta

mfh_paracordranneke_mu.jpg&width=280&height=500
Näppärästä rannekkeesta purkautuu tarvittaessa pidempi pätkä kestävää paracord narua. Auttaa akuuteissa kiinnitystarpeissa ja kulkee aina mukana. Näyttää myös ihan kivalta. 
Koko S = max. 18 cm ranteeseen Avattuna narua: 225 cm
Koko M = max. 20cm ranteeseen Avattuna narua: 250 cm
Koko L = max. 22cm ranteeseen..
Hinta: 4.95 €

Fold-a-Cup kokoontaittuva retkimuki 200 ml, eri värejä

foldacup_vihr1.jpg&width=280&height=500
Kevyt ja erittäin pieneen tilaan mahtuva Fold-a-Cup retkimuki kulkee mukana vaikka taskussa. Muki taittuu näppärästi kasaan, eli yläreuna kääntyy sisäänpäin ja korkeutta taitettuna jää alle 3 cm. Avattuna mukin tilavuus on 2dl ja reunassa kahva tuomassa käyttömukavuutta. 
Tehty Ruotsissa
Koko n. 9..
Hinta: 4.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »