Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M05 lumipuvun takki



Lumipuku M05 takki

Suomen armeijan M05 lumipuvun takki. Talviseen naamiointiin suunniteltu lumipuku on helppo vetää muun talvivaatetuksen päälle, jolloin se tarjoaa lumikuvion lisäksi mukavan lisäsuojan kosteutta ja tuulta vastaan. Hihojen sisällä lumisuojat sekä vyötäröllä, hupussa ja helmassa säädettävä kuminauha. Päätä suojaa tilava huppu ja rinnassa pystyvetoketjulliset taskut.

Takissa käytännöllisen väljä leikkaus, joten se on helppo pukea ja se ei rajoita liikkumista, alle mahtuu luonnollisesti pakkasvaatetus. Valmistettu kestävistä, vettä ja lunta hylkivistä materiaaleista. Kuviolla erinomainen naamiointikyky lumisessa maastossa. 

Pukuun saatavilla myös Lumipuku M05 housut

Materiaalit: 70% polyesteri, 30% puuvilla

Pesu: 60°C

Hinta:99.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S (748)8 kpl
M (750)2 kpl
L (752-54)1 kpl

Suosittelemme myös

SA merinovillapipo

sa_merinopipo_varit.JPG&width=280&height=500
SA merinovillapipo
Suomen armeijan miehistöpipon mallilla valmistettu laadukas merinovillapipo. Tiheä neule ja sileä merinovillalanka tekevät piposta erittäin hyvin päähän istuvan. Saumaton alareuna ei hierrä päätä ja reunan voi vetää vaikka suoraksi tarvittaessa. Pipo istuu mukavan napakasti lähes..
Hinta: 24.95 €

Avignon Logg high

avignon_logghigh_cotton1.JPG&width=280&height=500
Istuvat ja pitävällä pohjalla varustetut kumisaappaat eräilyyn ja vaelluksille.
Nilkasta tukeva ja istuva kumisaapas on mukava kävellä maastossa ja pitää jalan kuivana myös kaikista märimmissä olosuhteissa. Pitävän pohjan ansiosta kulkeminen on turvallista myös nousuissa ja laskuissa.
Varren yläosassa..
Hinta: 79.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »