Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aikuisten merinovillakauluri, punainen



Aikuisten merinovillainen kauluri

100% merinovillasta valmistettu kotimainen kauluri on lämmin ja helppohoitoinen matkakumppani, jolla suojaat kaulan tehokkaasti kylmältä. Se on mukavan hiostamaton ja erittäin joustavana sopii paksumpaankin kaulaan.

Punaisen värin sävy saattaa hieman vaihdella tuotantoerien välillä. Vaihtoehdot: punainen ja tumma viininpunainen (katso kuva 3).

Tuulettamalla silloin tällöin pidät neuleen pitkään puhtaan raikkaana ilman pesuakin. Kun pesun aika koittaa, voit pestä sen koneessa. Villapesuaine pidentää tuotteen elinikää muttei ole välttämätön.

Konepesu 40 C.

Hinta:29.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Punainen48 kpl
Tumma viininpunainen8 kpl

Suosittelemme myös

GreenGo lasten merinosukka, kettu

greengo_lasten_kettu1.JPG&width=280&height=500
Laadukaat kotimaiset merinovillasukat sympaattisella eläinkuvalla. Merinovillaiset sukat pitävät jalat lämpimänä, kuivana ja hajuttomana kelissä kuin kelissä.
Ohut malli sopii hyvin päivittäiseen käyttöön.
Valmistettu mulesing-vapaasta merinovillasta. Kärkisaumaton.
Materiaali: 80 % merinovilla, 15..
Hinta: 6.95 €

Anar Garra naisten merinovillapaita

anar_garra_merinopaita_naisten1.jpg&width=280&height=500
Anar Garra on lämmin ja hengittävä merinovillapaita alimpaan kerrokseen. Joustava ja sileä materiaali siirtää kosteuden iholta ja hengittää tehokkaasti. Merinovilla pysyy lämpimänä ja mukavana myös kosteissa oloissa, joten se sopii erinomaisesti aluskerrastoksi myös aktiivisemille reisuille ja veneilyyn..
Hinta: 59.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »