Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MFH Assault I reppu, 30L, eri värejä



Assault I

Repussa yksi iso päätasku jonka vetoketju aukeaa alas asti. Vetoketjussa kaksi vedintä, joten pakkaaminen ja purkaminen on helppoa, tavaran saa otettua käteästi myös pohjalta. Päätaskun jälkeen löytyy toinen korkea mutta kapeampi säilytystila omalla vetoketjullaan. Uloimpana kaksi erikokoista vetoketjullista etutaskua.

Pehmustetut ja säädettävät olkaimet D-renkailla ja pituussäädöllinen vyötäröhihna. Repun kyljissä kompressiohihnat joilla repun voi kiristää litteäksi, tai voit myös käyttää hihnoja erinäisten varusteiden kiinnitykseen. Myös pohjasta löytyy kiristettävät hihnat. Selkää vasten tarranauhallinen tasku esim. juomarakolle. Lukematon määrä kiinnityspisteitä Molle-taskuille.

Vetoisuus n. 30 litraa. Ylälaidassa kantokahva. 

Koko: 45 x 25 x 20 cm

Materiaalit: 100% polyesteri

Hinta:49.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
HDT-LE6 kpl
HDT-camo5 kpl
Snake Black10 kpl
Vegetato desert5 kpl
Tropentarn5 kpl

Suosittelemme myös

MFH pystytasku, MOLLE

mfh_molle_pystytasku_mu3.jpg&width=280&height=500
Pystytasku MOLLE kiinnitykseen tai ripustettavaski kiinnityslenkistä. Kaksi taskua, kaksi D-lenkkiä, edessä ja sivuilla MOLLE lenkkejä sekä edessä tarranauha. Isomman taskun profiili on putkimainen. Yläosassa metallinen kiinnityslenkki josta taskun voi ripustaa itsenäiseksi laukuksi. 
Koko: päätasku..
Hinta: 24.95 €

MFH olkalaukku "MOLLE", eri värejä

mfh_yksiolkain_pieni_mu1.jpg&width=280&height=500
Monipuolinen olkalaukku/yksiolkainreppu, jossa käytännöllinen taskujaottelu sekä runsaasti kiinnitysmahdollisuuksia tarvikkeille sekä MOLLE yhteensopiville lisäosille. Irroitettavan olkahihnan ansiosta laukkua voidaan käyttää myös kantokahvallisena käsilaukkuna.

Irroitettava olkahihna pituussäädöllä..
Hinta: 37.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »