Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti Windproof Smock, DPM, ylijäämää



Brittiläinen maastotakki "Smock" DPM -kuviolla. Kevyestä ja tuulenpitävästä kankaasta valmistettu takki on kerännyt kiitosta eräily ja metästys piireissä. Takista löytyy runsaasti taskutilaa, suojaava ja tilava huppu sekä hyvät säädöt kerrospukeutumiseen.

Hengittävä kangas päästää ylimääräisen kosteuden poistumaan kovemmassa liikkeessä, mutta se on tarpeeksi tiivis pysäyttämään viiman. Väljä leikkaus mahdollistaa paksumpien kerrosten lisäämisen kelien viiletessä. Kangas on helppo käsitellä vahalla tai suihkeella vettähylkiväksi.

Vyötäröllä ja helmassa kiristykset. Hihojen suissa tarranauhakiristys. Hupun reunassa kiristysnauha sekä muotoiltava lippa. Huppu voidaan sulkea rullalle niskaan tarvittaessa. Taskujen läpät suurilla napeilla joiden käyttö onnistuu kotalaisesti myös hanskat kädessä, rinnan pystytaskuissa vetoketjut.

Kokomerkinnät henkilön pituus / rinnanympärys.

Käytettyä armeijan ylijäämää. Kunto normaalia käytettyä ja pestyä vaatetta. Enemmän kuluneet (B-laatu) ja käyttämättömät hinnoiteltu erikseen.

Hinta alk.29.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
170/96 cm39.90 €1 kpl

Suosittelemme myös

Lasten pitkähihainen heppa t-paita

lasten_hevospaita.JPG&width=280&height=500
Laadukas kotimainen lasten pitkähihainen t-paita kivalla heppa kuvioilla. Mukava joustava materiaali kestää käyttöä ja tuntuu mukavalta kovemmassakin menossa. 
Materiaalit: 95% puuvilla, 5% elastaani
Valmistettu Suomessa.
Hinta: 25.90 €

Sveitsi M70 parkatakki, ylijäämä

sveitsi_m70parkatakki_1.jpg&width=280&height=500
Sveitsiläinen M70 maastotakki hupulla
Sveitsin armeijan hupullinen maastotakki alppi-maastokuviolla. Kuvio toimii erinomaisesti ainakin ruskan aikaan. Voipi olla ihan hyvä myös kallioilla ja niityillä.
Kangas tukeva, kestävä ja hengittävä 50/50% puuvilla/polyesteri tai 100% puuvilla.
Ominaisuuksia..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »