Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kotimaiset merinovillahousut, miesten, musta

Paksu kotimainen merinovillahousu

Kun tarvitset lämpimämpää välihousua nämä ovat valintasi. Mukava merinovillahousu sopii sekä viileään että kylmään keliin eikä haittaa vaikka kulkiessa pukkaisi vähän hikeä. Paksuissa merinovillaisissa välihousuissa (paino n. 375 g/m2) pystyy istuskelemaan pidempäänkin palelematta. Miesten mallissa seplaus.

Villa tuo kosteuden pintaan, pysyy mukavan tuntuisena ja säilyttää lämpimyytensä kostuneenakin. Kun pysähdyt, kosteuden siirto jatkuu ja asu kuivuu kuin itsestään ilman, että sitä tarvitsee riisua.

Villavaatteiden raikkaana pitäminen on helppoa. Vain tuuletus silloin tällöin ja pesu siinä vaiheessa, kun kamppeet laitetaan säilöön pidemmäksi aikaa riittää. Talvella pesun voi suorittaa tamppaamalla vaatetta kevyesti puhtaalla hangella mattojen tapaan.

Nämä on tehty Suomessa monen vuosikymmenten ammattitaidolla. Materiaali on 100% merinovilla. Mitoitus on reilu ja siinä on otettu huomioon villan ominaisuus hieman kutistua.

Villapesu 30°C

Hinta:75.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S7 kpl
M7 kpl
XL2 kpl

Suosittelemme myös

Viking Lava Merino-PrimaLoft aluskerrasto, miesten

vikinglava_merinoasu_miesten1.jpg&width=280&height=500
Huippulaadukkaista materiaaleista valmistettu aluskerrasto talviseen ulkoiluun ja urheiluun. Suunniteltu pitämään käyttäjänsä kuivana ja lämpimänä kylmissä oloissa.
Anatomisesti istuva alusasu yhdistää korkealaatuisen PrimaLoft eristekuidun ja hienon merinovillan luoden erinomaisesti eristävän, hengittävän..
Hinta: 99.00 €129.90 €

Lasten maasto t-paita, eri värit

tpaita_lasten_varit.JPG&width=280&height=500
Lasten maasto t-paita
Kotimainen
95% puuvilla, 5% elastaani
Värivaihtoehdot: Vihreä, Pinkki, Musta/valkoinen
Hinta: 25.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »