Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti villapaita, harmaan sininen, ylijäämä

Britannian armeijan villapaita vastaa kotimaista M83 villapaitaa lähes täydellisesti. Laadullisesti paidat on hyviä, aitoa armeijan kamaa. Paidat on käytettyjä, joten hinta on paidan laatun nähden varsin edullinen. Jossain paidoissa saattaa olla ommeltuna erilaisia merkkejä hihaan, mutta ne on yleensä helppo ratkoa pois tarvittaessa. 

Vaihtoehtojen kokoina käyttäjän rinnanympärysmitta. Melko myötäinen malli, joten jos haluaa väljemmän, voi ottaa omaa kokoa isomman vaihtoehdon. 

Materiaali: 100% villa tai 80% villa, 20% nylon.

Käytettyä ylijäämää.

Hinta:29.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
88 cm (XS)4 kpl
100 cm (M)1 kpl
106 cm (L)1 kpl

Suosittelemme myös

Belgialainen M64 parkatakki, ylijäämä

belgia_m64_parkatakki1.jpg&width=280&height=500
Belgian armeijan parkatakki. Suojaava takki joka on tehty aidosti kovaan käyttöön. Kestävä puuvillakangas, monipuoliset taskut ja hyvä huppu. Takin hartiat on suojattu kankaiden väliin sijoitetulla vedenpitävällä kalvolla (joistain takeista kalvo rikki). Erikoisena ominaisuutena, takki suljetaan vetoketjun..
Hinta: 39.90 €

Britti air crew villahaalari, oliivi, ylijäämä

brit_villahaalari1.JPG&width=280&height=500
Brittilentäjän villahaalari on kuin SA m83 villapaita, johon on neulottu lahkeet ja laitettu eteen kokopitkä vetoketju. Haalari mukautuu kantajansa vartalonmuotoihin kuten SA villapusero.  Joustava malli sopii sekä miehille että naisille.
Resorineule synnyttää neuleeseen ilmakanavat, jotka eristävät..
Hinta: 79.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »