Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nappanahkarukkaset, aito turkis, miesten

Rukkaset, nappanahka, musta

Aidolla lammasturkiksella sisustetut rukkaset ovat monien mielestä parhaat kädensuojat pakkaskeleihin. Ja kyllähän nämä lämpimät ovat. Lammasturkis myös pysyy keinoturkista pidempää kuohkeana ja lämpimänä.  

Laadukas nappanahka säilyy hyvän näköisenä pitkään. Siitä ei väri haalistu aivan pienestä eikä pinta irtoa. Nahanhoitoaineella käsittelyn jälkeen vähän kärsinytkin rukkanen on taas melkein kuin uusi.

Tukeva nappa voi tuntua alkuun jäykältä mutta käytössä nahka notkistuu ja käsine mukautuu käteen. Rukkaset muuttuvat iän karttuessa koko ajan mukavammiksi. 

Materiaalit: päällinen 100% valikoitu lampaannahka, vuori 100% lammasturkis

Hyvä hoitoaine rukkasille ja kaikille muillekin nahkatuotteille on Nahkiss.

Hinta:69.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
91 kpl

Suosittelemme myös

Kelkkasormikkaat kalvolla

axxon_kelkkasormikas3.JPG&width=280&height=500
Lämmin toppasormikas moottorikelkkailuun ja kylmään säähän.
Pitkävartinen käsine suojaa käden ja estää lumen ja viiman päätymisen takin hihoista sisään. Ranteessa ja hanskan suulla kiristykset. Kärki- ja kämmenosassa pitävä kumipinnoite ja rystysen päälle ommeltu poimu helpottamaan käden sulkemista..
Hinta: 24.95 €

BW toppahanska, oliivi, ylijäämää

bw_rukkanen_neuw1.JPG&width=280&height=500
BW toppahanska
Sakemannien laadukas topparukkanen talven rientoihin: laadukasta kangasta nahkakämmenellä sisällä keinoturkista juuri sopivasti. Välissä hengittävää kalvoa.
Erinomainen tuulenpitävyys, hyvä otetuntuma ja otteen pitävyys. Sopivan mittainen varsi suojaa hyvin myös ranteita ja kiristimellä..
Hinta: 12.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »