Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lumipuvun housut, Ruotsi, ylijäämä

Lumipuvun housut Ruotsin armeijalta. Simppelit naamiohousut jotka puetaan talvihousujen päälle. Väljä leikkaus. Lahkeiden suut saa kiristettyä napeilla ja vyötäröllä kiristysnauha. Sivuissa aukot joista pääsee alempien housujen taskuihin. Tehty tiheästä puuvillakankaasta, ei kahise pahasti maastossa. Väri hieman harmahtava valkoinen.

Samaan sarjaan löytyy myös takki: Lumipuvun takki, Ruotsi, ylijäämä

Koot varsin reiluja. Ilmoitettu koko on housuihin merkitty ja suluissa mitattu vyötärö ilman kiristystä. Ota huomioon, että housujen alle tulee muu talvivaatetus. Muuten näiden kanssa ei niin sentin tarkkaa. Vyötärö kiristyy nauhoilla.

Käytettyä ylijäämää.

Hinta alk.19.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
C46 (100 cm)19.90 €1 kpl
C50 (105 cm)19.90 €1 kpl

Suosittelemme myös

BW housuvyö

bw_housuvyo.jpg&width=280&height=500
Saksan armeijan nahkainen housuvyö. Väritykseltään mustia metallisella soljella. Solki säädetään oikealle pituudelle jonka jälkeen vyö suljetaan pujottamalla soljen koukku vyön toisessa päässä olevaan lenkkiin. Helppoa ja nopeaa. 
Vyöt ovat käytettyä ylijäämää. Kunto vaihtelee uutta vastaavasta hieman..
Hinta: 9.95 €

Ruotsalainen kauluspaita, sininen

ruotsi_kauluspaita_sini.JPG&width=280&height=500
Ruotsalainen vastine peltipaidalle. Paidan materiaali on hyvin saman tyyppinen kuin kotimaisessa peltipaidassa, sisäpuoli flanellimaisen pehmeä ja ulkopinta kovempaa ja tiheämpää kudosta. Helmassa halkiot ja mukavasti pituutta. Hihoissa ja kauluksessa napit.
Paidat on ylijäämää, mutta kunnoltaan tosi..
Hinta: 5.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »