Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Alpina Trapper RJ



Alpina Trapper RJ

Alpinan metsästys- ja virkasarjan kengät ovat suunniteltu joko ammatikseen, tai muuten paljon käveleville. Niissä korostuu pohjoismaisiin oloihin optimaalinen, Alpinan oma Nordic-lesti, joka on pituussuunnassaan joustava, mutta sivuttaissuunnassa tarpeellisen kiertojäykkä.

Kengät ovat vedenpitäviä, joka ei johdu pelkästään Sympatex-kalvosta, vaan huippulaatuisesta, vain RJ -mallissa olevasta 2 mm nahasta joka tehostaa vedenpitävyyttä ja suojaa kenkää vaativissakin oloissa. Hyvin hoidettu nahka ei pääse vettymään ja hylkii vettä tehokkaasti. 

Trapper RJ on vuosien ajan ollut myydyin kenkämallimme ja palaute käyttäjiltä on erinomaista. Kengän muotoilu istuu suomalaiseen jalkaan erittäin hyvin ja tukevan rakenteen asiosta se on suosittu valinta myös "ammattikäyttöön". Rullaava rakenne tekee kävelemisestä helppoa ja vähentää jalkojen rasitusta pitkillä siirtymillä. Alpinan suunnittelema pohja antaa hyvän pidon maastossa, myös talvella. 

  • Kokonahkaa
  • Kantavaimennettu, pitävä ja joustava kumipohja
  • Erikoisvahvistettu kärki
  • Vedenpitävä ja hengittävä Sympatex-kalvo
  • Suomalaiseen jalkaan sopiva leveä lesti
  • Valmistettu käsityönä Euroopassa
  • Mukana pohjalliset

Alpina Trapper RJ -kengissä on vuoden materiaalitakuu!

"Alpina on itse tekemällään pohjalla ottanut melko rohkean askeleen erottuakseen kilpailijoista - - se askel vie metsään hyvässä mielessä" M&K 11/12

"Alpina Trapper RJ on aktiivisen metsästäjän valinta viileiden vuodenaikojen jahtiretkille" ERÄ 5/13

Alla olevasta kokotaulukosta löydät sopivan koon omaan jalkaan. Taulukossa kohta MMS (mondo point) kertoo käyttäjän jalkaterän pituuden ( esim. 275 mm pitkälle jalkaterälle koko 43).

Kokotaulukko

Hinta:219.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
371 kpl
37 ½3 kpl
383 kpl
391 kpl
39 ½1 kpl
403 kpl
412 kpl
422 kpl
42 ½2 kpl
432 kpl
442 kpl
44 ½1 kpl
452 kpl
461 kpl
471 kpl
481 kpl

Suosittelemme myös

Itävaltalainen varsikenkä lämpövuorilla, ylijäämä

itavalta_varsikenka_mu3.JPG&width=280&height=500
Tyylikkäät Itävaltalaiset nahkakengät lämpimällä keinoturkisvuorilla.
Maiharimallisen kengän ulkopinta kokonaan nahkaa ja pohja kiinnitetty tukevasti tikkaamaalla, aivan kuin "vanhaan hyvään aikaan" tapana oli. Nauhoituksen lisäksi varren yläreunassa kaksisolkinen nahkaläppä. Varsi keskipitkä ja pohja..
Hinta: 49.90 €

Kreikkalainen kenttätakki irtovuorilla, US M65 malli, käyttämätön ylijäämä

kreikka_ustype_m65takki1.jpg&width=280&height=500
Legendaarisen jenkkien M65 "maiharitakin" mallilla valmistettuja kenttätakkeja Kreikan armeijan ylijäämästä. Erittäin toimiva kampe kaikkeen könyämiseen, oltiin sitten maastossa tai urbaanissa ympäristössä. Kaikista kevein asuste tämä takki ei ole, mutta tämähän vain kuuluu asiaan.
Valmistettu tiiviistä..
Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »