Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA kauluspaita M91, oliivi, käyttämätön ylijäämä

Oliivinvihreä Suomen armeijan kauluspaita. Siisti ja särmä paita laadukkaista materiaaleista. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai esim. villapaidan alla. 

Vaihtoehtojen kokomerkinnät:

Vaihtoehtoina paitaan merkitty koko ja suluissa paidasta mitattu rinnanympärys. Mitoissa voi esiintyä pientä vaihtelua valmistajien välillä. Voit mitata sopivasta paidasta rinnanympäryksen ja verrata vaihtoehdossa ilmoitettuun mittaan.

Materiaalit: 65% polyesteri, 35 % puuvilla

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Värisävyt vaihtelevat hieman valmistajien välillä, osa hieman vaaleampia ja osa tummempia. Joissain paidoissa hihassa Suomen valtiolippu hihamerkki.

Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
44 (130 cm)2 kpl
46 (135 cm)1 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec Crossbody Bag olkalaukku

miltec_crossbodybag_mu1.jpg&width=280&height=500
Näppärä yksiolkaiminen laukku vaihdettavalla kätisyydellä. Laukkua voidaan käyttää ns. "crossbody" tyylillä, eli vinoittain edessä tai takana, tai ihan perinteisesti yhdellä olalla. Päätaskuun mahtuu mukavasti esim. juomapullo ja käsineet, pienempiin taskuihin saa järjesteltyä pienemmän tavaran (mm...
Hinta: 29.90 €

Ranskalainen F2 reisitaskuhousu, oliivi, ylijäämä

ransk_reisitaskuhou_oliv.JPG&width=280&height=500
Lujat Ranskan armeijan reisitaskuhousut oliivinvihreässä värissä. Hyvät perus reisarit joissa nepparilliset reisitaskut, vahvistetut polvet ja lahkeiden suissa kuminauhat. 
Kokovalikoimassa melko pieniä kokoja, joten tästä voi löytää myös junioreille todella hyvät eräily pöksyt. 
Vaihtoehtojen koot..
Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »