Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sveitsi M70 parkatakki, ylijäämä



Sveitsiläinen M70 maastotakki hupulla

Sveitsin armeijan hupullinen maastotakki alppi-maastokuviolla. Kuvio toimii erinomaisesti ainakin ruskan aikaan. Voipi olla ihan hyvä myös kallioilla ja niityillä.

Kangas tukeva, kestävä ja hengittävä 50/50% puuvilla/polyesteri tai 100% puuvilla.

Ominaisuuksia kuin sveitsin armeijan linnkuveitsessä ja säätöjä joka lähtöön. Takin huppu napitettavissa lyhyeksi / pitkäksi ja hupussa (lähes kaikissa) kasvojen eteen pudotettava maastoverkko. Sisällä selkäpuolella tilava tasku, joka toimii tarvittaessa vaikka pienenä reppuna. Taskuja niin paljon, ettei enempää tarvita. Taskut mitoitettu niin, että niihin menevät patruunakammat vaivattomasti. Takki on selvästi suunniteltu niin, ettei sen kanssa tarvitse käyttää erillistä taisteluvyötä. Kyynärpäissä kosteussuojat, ettei makoillessa kastu.

Mitoittettu niin, että alle mahtuu villapaita. Ei kuitenkaan kannata ottaa liian pientä, sillä hihat ovat kotimaiseen verrattuna hieman lyhyemmät ja enemmän pessyt yksilöt ovat voineet aavistuksen kutistua hihoista.

Armeijan ylijäämää. Pääosin käytettyjä, mutta seassa joitakin lähes käyttämättömiä.

Hinta:29.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
48 (S)2 kpl

Suosittelemme myös

Maastoasun M05 RES takki

m05takki_syvatty800.jpg&width=280&height=500
SA M05 maastopuvun takki
SA M05 maastotakki on armeijan tekniset vaatimukset täyttävän maastopuvun yläosa. Erittäin onnistuneella M05 maastokuviolla varustettu takki sopii maanpuolustustoiminnan lisäksi erittäin hyvin retki- ja erätakiksi. Suomen luontoon suunnitellun maastokuvion, tilavien taskujen..
Hinta: 119.50 €

Britti suojahaalari tummansininen, palosuojattu, ylijäämä

britti_palosuojahaalari_si1.jpg&width=280&height=500
Brittiläinen suojahaalari. Edullinen ja toimiva työhaalari palosuojatusta kankaasta, sopii siis hyvin myös kipinähommiin.
Haalareiden malli vaihtelee yksilöittäin, yleensä rinnassa ja sivuilla taskut molemmin puolin. Pystysulku tarranauhalla.
Vaihtoehdot haalareihin merkittyjä kokoja muodossa: henkilön..
Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »