Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kotimaiset merinovillahousut, miesten, musta

Paksu kotimainen merinovillahousu

Kun tarvitset lämpimämpää välihousua nämä ovat valintasi. Mukava merinovillahousu sopii sekä viileään että kylmään keliin eikä haittaa vaikka kulkiessa pukkaisi vähän hikeä. Paksuissa merinovillaisissa välihousuissa (paino n. 375 g/m2) pystyy istuskelemaan pidempäänkin palelematta. Miesten mallissa seplaus.

Villa tuo kosteuden pintaan, pysyy mukavan tuntuisena ja säilyttää lämpimyytensä kostuneenakin. Kun pysähdyt, kosteuden siirto jatkuu ja asu kuivuu kuin itsestään ilman, että sitä tarvitsee riisua.

Villavaatteiden raikkaana pitäminen on helppoa. Vain tuuletus silloin tällöin ja pesu siinä vaiheessa, kun kamppeet laitetaan säilöön pidemmäksi aikaa riittää. Talvella pesun voi suorittaa tamppaamalla vaatetta kevyesti puhtaalla hangella mattojen tapaan.

Nämä on tehty Suomessa monen vuosikymmenten ammattitaidolla. Materiaali on 100% merinovilla. Mitoitus on reilu ja siinä on otettu huomioon villan ominaisuus hieman kutistua.

Villapesu 30°C

Hinta:75.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S7 kpl
M7 kpl
XL2 kpl

Suosittelemme myös

IhQ -kiristämätön salisukka

Ihq-kiristamaton_1200x.jpg&width=280&height=500
Kotimaiset puuvillaiset salisukat aina tyylikkään mustina mukavan kiristämättömillä varsilla. Pohjassa pinkki teksti ihQ.
80% puuvilla, 15% polyamidi, 5% elastaani
30 pv alin hinta: 4.99 €
Hinta: 4.99 €12.95 €

Anar Garra miesten merinovillapaita

anar_garra_merinopaita_miesten1.jpg&width=280&height=500
Anar Garra on lämmin ja hengittävä merinovillapaita alimpaan kerrokseen. Joustava ja sileä materiaali siirtää kosteuden iholta ja hengittää tehokkaasti. Merinovilla pysyy lämpimänä ja mukavana myös kosteissa oloissa, joten se sopii erinomaisesti aluskerrastoksi myös aktiivisemille reisuille ja veneilyyn..
Hinta: 59.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »