Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


SA sarkahousut, sininen, ylijäämä

sa_sarkahousut_si1.JPG&width=280&height=500
Perinteiset armeijan sarkahousut. Villainen housu on aika lyömätön valinta taistelussa kylmää vastaan ja ei nämä pienestä kosteudestakaan säikähdä. Laatukin on tosi hyvää, aitoa Suomen armeijan ylijäämää.
Väri sininen.
Huom! Vyötärön mitoitus hieman niukka, joten yleensä suosittelemme valitsemaan pykälää..
Hinta: 29.90 €

Paksu Merinovilla Medic, II-laatu (virheellinen kokomerkintä), sininen

medic_-_sininen_-_muokattu_2.jpg&width=280&height=500
Huom! Sukissa virheellinen kokomerkintä pohjassa. Pohjaan neulottu kokonumero 37-39, mutta sukkien oikea koko 34-36. Muuten sukat ovat priimaa tavaraa, virhemerkinnän vuoksi poistohinta.
Nature Wild Medic kiristämätön merinovillasukka
100% merinovillasta neulottu kärki- ja kantavahvistettu pohjepituinen..
Hinta: 9.95 €19.95 €