Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


Paksu Merinovilla Finlandia, oliivi

finlandia_-_oliivi_-_muokattu_22.jpg&width=280&height=500
Nature Wild Finlandia Merinovillasukka
100% merinovillasta neulottu kärki- ja kantavahvistettu pohjepituinen kestävä ja erittäin lämmin sukka. Sisällä 100% merinovillasta neulottu kokofrotee. Sidoslanka polyamidi, samoin vahvikkeet.
Anatominen muotoilu pitää sukan paikoillaan kovassakin menossa...
Hinta: 17.75 €

HYLJE M05 Winter Woodland

hylje_m05woodland_haalari6.jpg&width=280&height=500
HYLJE on talvisen metsässäliikkujan klassikkohaalari. Puolustusvoimien talvitakissa käytössä oleva M05 Winter Woodland kuosi sulauttaa sinut huomaamattomaksi syksyiseen metsään. Kahisemattoman enstex-kankaan ansiosta liikkuminen sujuu hiljaisesti ja huomaamattomasti.
Kalvoton haalari sopii oivallisesti..
Hinta: 299.90 €