Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


Anar Muohta Snowcamo -lumipuku

anar_muohta_snowcamo0.jpg&width=280&height=500
Anar Muohta Snowcamo lumipuku
Anar Muohta on erittäin kevyt snow camo metsästyspuku, joka on suunniteltu käytettäväksi muiden talvivaatteiden päällä. Käytetty kangas on erittäin kevyttä.
Kevyt ja notkea kangas tuo puvulle käyttömukavuutta ja se ei pidä häiritsevää kahinaa metsästystilanteessa. Vuoriton..
Hinta: 79.00 €

SA komentovyö "rähinäremmi", ylijäämä

sa_komentovyo_rahinaremmi.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan komentovyö, tuttavallisemmin rähinäremmi. Upseereiden käyttämä sotilasvyö on univormun päällä pidettävä nahkavyö jossa oikean olan yli kulkee lisätuki. Nykyään vyötä ei yleisesti palveluksessa käytetä, mutta tyyliä ja särmää jämäkkyyttään vyö ei ole menettänyt ajan saatossa. 
Vyössä..
Hinta: 89.00 €