Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


Anar Miella AHS anorakki, Camo

anar_miella_camopuku.jpg&width=280&height=500
Anar Miella -anorakin pintamateriaali on samaa erittäin tiheäkudoksista ja kulutusta kestävää ripstop-materiaalia kuin anorakkipuvunkin. Paketista puuttuvat housut (monet haluavat käyttää omia maastohousujaan) ja hinta on luonnollisesti tipahtanut reilusti.
Digicamo -version väri ja kuosit on suunniteltu..
Hinta: 49.00 €

BW urheilupaita, hihaton, käyttämätön ylijäämä

bw_hihaton_urheilupaita1.jpg&width=280&height=500
Mukava ja hengittävä urheilu-/aluspaita 100% laadukkaasta puuvillasta. Rinnassa näyttävä Bundeswehr-kotka.
Vaihtoehdoissa paitaan merkattu koko ja suluissa lähin kirjainkoko. Sivuttaissuunnassa joustava ja istuvuus myötäinen. Helma reiluhko.
Paidat ovat käyttämätöntä ylijäämää. Siististi säilytettyjä..
Hinta: 12.50 €