Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut joko Matkahuollolla (5,99€) tai Postilla (6,55€) Suomeen (Yli 100€ ostot 0€). Postiennakon maksutapakulu 5,80€. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


US ACU Bermuda shortsit, Mil-Tacs FG

shortsit_acu_rs_tacsfg.jpg&width=280&height=500
Kevyet ja ilmavat shortsit tilavilla reisitaskuilla. Valmistettu kevyestä ja kestävästä Ripstop kankaasta, joten nämä on mukavat yllä kuumilla keleillä. Molemmilta puolilta löytyy sivutaskut, reisitaskut ja takana kaksi läpällistä sivutaskua. Reisitaskujen läpät suljetaan tarranauhalla ja taskun suuta..
Hinta: 29.95 €

Head wrap, kietaisuhuivi

kietaisuhuivi_sininen.jpg&width=280&height=500
Head wrap (kietaisuhuivi)
Muotoon ommeltu ohut puuvillainen kietaisuhuivi on oiva kesäpäähine. Se suojaa päätä auringolta eikä hiosta. Helppokäyttöinen, tyylikäs ja very cool.
Yksi koko päähän kuin päähän. Solmimalla sovitat omaasi. Valitse vain haluamasi väri tai kuvio. Katso kuvat...
Hinta: 5.95 €