Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA kauluspaita M91, oliivi, käyttämätön ylijäämä

Oliivinvihreä Suomen armeijan kauluspaita. Siisti ja särmä paita laadukkaista materiaaleista. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai esim. villapaidan alla. 

Vaihtoehtojen kokomerkinnät:

Vaihtoehtoina paitaan merkitty koko ja suluissa paidasta mitattu rinnanympärys. Mitoissa voi esiintyä pientä vaihtelua valmistajien välillä. Voit mitata sopivasta paidasta rinnanympäryksen ja verrata vaihtoehdossa ilmoitettuun mittaan.

Materiaalit: 65% polyesteri, 35 % puuvilla

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Värisävyt vaihtelevat hieman valmistajien välillä, osa hieman vaaleampia ja osa tummempia. Joissain paidoissa hihassa Suomen valtiolippu hihamerkki.

Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
42 (125 cm)18 kpl
44 (130 cm)2 kpl
46 (135 cm)1 kpl

Suosittelemme myös

Sissipuukko M95, pinnoittamaton hiiliteräs, eri tupet

sissipuukko_m95hiili_komposiitti_mu1.jpg&width=280&height=500
Peltonen Knives SISSIPUUKKO M95, paljas hiiliteräs
Hyvä puukko on turvallinen käyttää. Se istuu käteen miellyttävästi ja pitävästi ja pureutuu tehokkaasti työstettävään pintaan. Hyvän puukon kruunaa tietysti kunnollinen tuppi; sellainen, jossa puukko pysyy aloillaan hieman kovassakin melskeessä, mutta..
Hinta: 89.00 € - 99.00 €

SA merinovillapipo

sa_merinopipo_varit.JPG&width=280&height=500
SA merinovillapipo
Suomen armeijan miehistöpipon mallilla valmistettu laadukas merinovillapipo. Tiheä neule ja sileä merinovillalanka tekevät piposta erittäin hyvin päähän istuvan. Saumaton alareuna ei hierrä päätä ja reunan voi vetää vaikka suoraksi tarvittaessa. Pipo istuu mukavan napakasti lähes..
Hinta: 24.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »